Соковиті котлети
від Denzhyttya
7 Вересня, 2021
Рідко, хто маринує фарш, але такий етап готування котлет, допомагає отримати дуже соковиті, з яскравим смаком і ароматом котлети які не будуть розпадатися при смаженні.
Інгредієнти:
- фарш будь-який, 1 кг
- сіль, перець, спеції, часник, цибуля за смаком
- вода, 150 мл
Приготування:
- Фарш заправляємо подрібненою цибулею і часником, зеленню. Сіль поки не додаємо. Вливаємо в масу воду і вимішуємо.
- Порада: відбивайте масу протягом декількох хвилин, щоб маса стала однорідною.
- Відправляємо фарш на 4 – 5 годин в холодильник, накривши його кришкою.
- Солимо масу безпосередньо перед обсмажуванням котлет, щоб вона не витягувала з м’яса соки і не зробила фарш сухим і тугим.
- Панірувати котлети можна в борошні, сухарях, обсмажувати до рум’яності.
- За бажанням, протушкувати в підливі або воді протягом 10 хвилин, не більше, щоб котлети не випустили свій сік.
Джерело:
mandarynka.com.ua