Соковитіше, чим млинці з начинкою. Вечеря з кабачків і фаршу на сковорідці
від Denzhyttya
5 Серпня, 2021
Простий рецепт смачної, ситної і корисної страви. Страва виходить як млинці з начинкою з фаршу, але ви витратите часу на приготування набагато менше.
Інгредієнти:
- кабачки, 500 г
- солодкий перець, 100 г
- фарш м’ясний, 200 г
- яйця, 2 шт
- сметана жирна, 3 ст.л
- борошно, 4 ст.л
- сир, 100 г
- часник, 2 зубчики
- сіль, перець, спеції
Приготування:
- Цибулю ріжемо дрібними кубиками і пасеруємо на соняшниковій олії.
- Додаємо в сковорідку фарш, солимо і перчимо, заправляємо спеціями за смаком і обсмажуємо масу до готовності. Процес займає близько 10 хвилин.
- Кабачки натираємо на грубій терці і віджимаємо.
- Змішуємо кабачкову масу зі сметаною, яйцями і тертим часником. Солимо і перчимо.
- Порада: можна ще додати коріандр, базилік, свіжу зелень.
- Всипаємо борошно, добре перемішуємо масу.
- Розігріваємо трохи олії в сковорідці і викладаємо стільки тіста, щоб вийшов тонкий і великий млинець.
- Накриваємо кришкою і смажимо на невеликому вогні 5 – 7 хвилин.
- На одну сторону млинця (не перевертається) кладемо трохи начинки, тертого сиру і другою стороною накриваємо.
- Повинен вийде «чебурек».
- Обсмажуємо під кришкою його близько 1 хвилини, поки не розплавиться сир всередині.
Таким чином готуємо всі млинці і отримуємо дуже м’яку і ніжну, апетитну і ситну страву. Подаю з гострими соусами і просто зі сметаною або змащую вершковим маслом.
Джерело:
mandarynka.com.ua