Солодкий витвір: ‘Рубінова перлина’ – рецепт вишуканого шоколадного пляцка з вишнями
від Denzhyttya
30 Грудня, 2023
Пропоную рецепт неймовірного шоколадного торта з вишнями “Рубінова перлина”. Торт виглядає дуже елегантно і святково.
Інгредієнти:
Бісквіт 28х28см
- 6 яйця
- 200 г цукру
- 300 г борошна
- 40 г какао
- 2 ч. л. розпушувача або амонію
- 200 мл теплої сметани
- 100 мл маргарину або олії
Вишневий прошарок
- 350 г вишень без кісточок
- 500 мл води
- 50 г цукру
- 2 пачки вишневого желе по 40 г
Крем
- 600 мл молока
- 50 г кукурудзяного крохмалю
- 150 г цукру
- 100-120 г шоколаду
- 1 ст. л. меленої натуральної або розчинної кави
- 200 г вершкового масла
Відео рецепт:
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!