Спробуйте збити часник разом із кефіром. Незвичайний, смачний та давно забутий рецепт

Ситні, смачні та неймовірно ароматні пиріжки можна приготувати із найпростіших продуктів, які зазвичай завжди є вдома. Приголомшливий аромат пиріжкам надає часник, який додається не шматочками, а збивається разом із яйцями. Обов’язково приготуйте ці незвичайні часникові пиріжки, їхній смак, без сумніву, здивує вас.

Інгредієнти:

  • борошно – 300 г
  • яйця – 2 шт
  • часник – 5-6 зубчиків
  • кефір або йогурт – 150 мл
  • сода – 1 ч.л
  • сіль – 1 ч.л
  • зелень – за смаком
  • олія – для смаження

Приготування:

  1. З’єднайте яйця та часник і за допомогою занурювального блендера перетворіть їх на однорідну масу.
  2. Додайте до маси кефір або йогурт, соду, сіль та улюблену зелень і добре перемішайте. Додайте 300 г борошна і замісіть м’яке, пружне тісто, яке не прилипає до рук.
  3. Присипте тісто борошном і розкотіть у коржик товщиною приблизно 0,7 см. Виріжте з тіста круглі заготовки.
  4. Обсмажте коржики на середньому вогні у великій кількості олії до золотистої скоринки.

Часникові пиріжки виходять дуже ароматними та смачними, їх можна їсти як окрему страву, наприклад, зі сметаною, або використовувати замість хліба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: