Спробувала новенький салат, дізналася рецепт і приготувала вдома для своїх

Всім привіт! Днями у нас на роботі був дівчачий вечір, багато на столі було різних смаколиків, нарізка різна, пироги з картоплею і м’ясом, дівчата все ж як ніяк зібралися і ще був один салатик, він у нас дуже швидко розійшовся по тарілках, тому що дуже смачний був. Не посоромивши дізналася рецепт і приготувала вдома для своєї сім’ї.

Інгредієнти:

  • Печериці – 300 грам
  • Куряча грудка – 200 грам
  • Морква по-корейськи – 200-250 грам
  • Огірок свіжий – 2 штуки
  • Чорнослив – 50-70 грам
  • Грецькі горіхи – 30-50 грам
  • Майонез – 3 ст. ложки

Приготування:

  1. Печериці нарізати кубиками, але не дрібно, обсмажити до готовності.
  2. Курячі грудки (готову) нарізати кубиком.
  3. Огірок нарізати тонкою соломкою, посолити, скласти на сито, щоб зайва рідина пішла.
  4. Чорнослив нарізати, горіх подрібнити за допомогою ножа.

Отже, збираємо салат:

  • 1 шар куряча грудка;
  • 2 шар сіточка майонезу;
  • 3 шар морква по-корейськи;
  • 4 шар чорнослив і смажені печериці;
  • 5 шар сіточка майонезу;
  • Завершальний шар огірок та волоські горіхи.

За бажанням шари можна повторити.

Смачного! Готуйте із задоволенням!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: