Спробувала новий рецепт салату з оселедцем і готую замість набридлого «Оселедця під шубою»
від Denzhyttya
8 Лютого, 2021
В одному жіночому журналі побачила цей рецепт і вирішила спробувати зробити. Ви знаєте, салат вийшов дуже смачним і легким. Ще один плюс – він без майонезу і з зеленню.
Інгредієнти:
- оселедець філе, 200 г
- варена картопля, 2 шт
- цибуля червона, 1 шт
- огірки корнішони мариновані, 4 шт
- кріп
- олія соняшникова, 4 ст.л
- лимонний сік, 2 ст.л
- гірчиця 1 ч.л
- сіль
Приготування:
- Для заправки з’єднуємо соняшникову олію і лимонний сік, гірчицю і перемішуємо до однорідності.
- Відварну картоплю ріжемо кружками і кожен перерізаємо наполовину.
- Картоплю заливаємо половиною заправки, додаємо до смаку сіль і добре перемішуємо.
- До картоплі додаємо цибулю, порізану тонкими півкільцями, перемішуємо.
- Корнішони ріжемо тонкими кружечками і додаємо в салат.
- Порада: в цей салат ви можете додавати і прості мариновані або солені огірки, тільки ріжемо невеликими і тонкими шматочками.
- Філе оселедця також ріжемо тонкими шматочками і додаємо в салат.
- Тепер заливаємо соус, що залишився, перемішуємо і відправляємо в холодильник на 20 хвилин маринуватися.
Перед подачею можете посипати свіжим кропом.
Як бачите, все дуже просто і використовуються найпростіші продукти.
Джерело:
mandarynka.com.ua