Спрощений рецепт домашнього яблучного зефіру. Один з найпростіших

Вдалий і один з найпростіших рецептів яблучного зефіру з агар-агаром. Такий десерт необхідно буде заварювати, але це швидкий процес і з ним впорається кожен.

Інгредієнти:

  • білки, 2 шт
  • лимонна кислота, 1 – 2 г
  • цукор, 150 г
  • ванілін за смаком і бажанням

Для приготування сиропу необхідно:

  • вода, 90 мл
  • агар-агар, 8 г
  • цукор, 180 г
  • яблучне пюре, 200 г

Приготування:

  1. Вибирайте для пюре кислуваті яблука, змішуємо з цукром, агар-агаром, вимішуємо і ставимо на плиту, на невеликий вогонь. Після кипіння варимо 3 хвилини.
  2. Білки збиваємо і частинами додаємо цукор. Процес триває близько 5 – 7 хвилин до густоти.
  3. Вливаємо гарячий сироп тонкою цівкою у  масу, збивати ,постійно працюючи міксером. Збиваємо 2 – 3 хвилини.
  4. Коли маса стане збиратися в грудки, перекладаємо в кондитерський мішок або пакет з відрізаним куточком і видавлюємо на пергамент або харчову плівку, силіконовий килимок.Спрощений рецепт домашнього яблучного зефіру. Один з найпростіших
  5. Робити це потрібно швидко, маса швидко застигає.
  6. Залишаємо остигати і стабілізуватися на 2 години.
  7. Збираємо по дві. Обсипаємо пудрою.Спрощений рецепт домашнього яблучного зефіру. Один з найпростіших

Десерт виходить чарівним, з ароматом яблук. Зберігаємо 1 тиждень в холодильнику або місяць в морозильній камері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: