Старий рецепт. Пиріг з яблучною начинкою на сковороді: швидко та легко

Старий рецепт пирога з яблучною начинкою. Гарний рецепт простого готування в сковороді.

Інгредієнти:

  • яблука, 2 шт
  • масло вершкове, 30 г
  • цукор, 60 г
  • яйце, 1 шт
  • олія, 30 г
  • йогурт натуральний, 150 г
  • борошно, 140 г
  • розпушувач, 1 ч.л

Приготування:

  1. Перебиваємо віночком яйце з цукром до однорідності.
  2. Додаємо йогурт та олію, перемішуємо.
  3. Борошно просіюємо і з’єднуємо з розпушувачем, всипаємо в основу і перемішуємо.
  4. Яблука чистимо і ріжемо часточками, не товстими, але й не прозорими, середніми.
  5. На сковороді розігріваємо цукор із вершковим маслом, перемішуємо до розчинення обох інгредієнтів.
  6. Викладаємо яблучні часточки і тушимо близько 7 хвилин.
  7. Розрівнюємо яблучка та виливаємо тісто.
  8. Накриваємо кришкою та тушкуємо 7 хвилин на невеликому вогні.
  9. За допомогою тарілки перевертаємо пиріг і смажимо другу сторону 5 хвилин.
  10. Охолоджений пиріг посипаємо пудрою або змішуємо її з корицею. За смаком додайте подрібнені горіхи, вони завжди поєднуються з яблуками та карамеллю з цукру. Замість яблук ви можете взяти сливи, персики або просто зробити карамель із цукру та масла.Старий рецепт. Пиріг з яблучною начинкою на сковороді: швидко та легко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: