Старий рецепт. Пиріг з яблучною начинкою на сковороді: швидко та легко
від Denzhyttya
1 Лютого, 2022
Старий рецепт пирога з яблучною начинкою. Гарний рецепт простого готування в сковороді.
Інгредієнти:
- яблука, 2 шт
- масло вершкове, 30 г
- цукор, 60 г
- яйце, 1 шт
- олія, 30 г
- йогурт натуральний, 150 г
- борошно, 140 г
- розпушувач, 1 ч.л
Приготування:
- Перебиваємо віночком яйце з цукром до однорідності.
- Додаємо йогурт та олію, перемішуємо.
- Борошно просіюємо і з’єднуємо з розпушувачем, всипаємо в основу і перемішуємо.
- Яблука чистимо і ріжемо часточками, не товстими, але й не прозорими, середніми.
- На сковороді розігріваємо цукор із вершковим маслом, перемішуємо до розчинення обох інгредієнтів.
- Викладаємо яблучні часточки і тушимо близько 7 хвилин.
- Розрівнюємо яблучка та виливаємо тісто.
- Накриваємо кришкою та тушкуємо 7 хвилин на невеликому вогні.
- За допомогою тарілки перевертаємо пиріг і смажимо другу сторону 5 хвилин.
- Охолоджений пиріг посипаємо пудрою або змішуємо її з корицею. За смаком додайте подрібнені горіхи, вони завжди поєднуються з яблуками та карамеллю з цукру. Замість яблук ви можете взяти сливи, персики або просто зробити карамель із цукру та масла.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки