Суфле з гарбуза – просто і корисно

Склад:

  • м’якоть гарбуза – 200 г;
  • борошно – 2 ст. л.;
  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 25 г;
  • вершкове масло – невеликий шматочок.

Спосіб приготування:

Гарбуз відварюється 10 хв. Відокремлюються жовтки від білків. Жовтки розтираються з цукром. Білки збиваються до білої піни. Гарбуз товчеться до пюре, в нього додаються жовтки і борошно. Акуратно вводяться збиті білки. Готова маса викладається в змащені маслом форми, випікається 0,5 години при 190С. На стіл подається з джемом, варенням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: