Суха заправка з перцю і помідорів
від Denzhyttya
26 Червня, 2020
Чудова заправка до салатів, перших страв, соусів, м’яса, різноманітних закусок. Придає стравам свіжості, аромату, пікантності. Прекрасна альтернатива магазинним хімічним приправам. Зберігається в сухому, темному місці майже півроку.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 4 кг помідорів
- 4 кг болгарського перцю.
Приготування
- Помідори порізати навпіл, запікати розрізом до верху при 100-та градусах 5 годин – до повного висихання.
- Перець почистити від серцевини, порізати навпіл, поставити в розігріту до 100 градусів духовку на 5 годин до повного висихання.
- Перекрутити все через м’ясорубку, скласти в сухі банки, в кришках мають бути отвори для провітрювання.
Джерело:
jisty.com.ua
Позначки