Суп з м’ясними рулетиками – покроковий рецепт

Виходить такий смачний, ситний і наваристий м’ясний суп, що неможливо відірватися, а готується з простих інгредієнтів. Зможе урізноманітнити ваше меню і стане частим гостем на столі.

Інгредієнти:

  • Бульйон – 1,5-2 л.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Лавровий лист – 1-2 шт.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Зелень – за смаком
  • Соняшникова олія – 2-3 ст.л.

Для рулетиків:

  • Яйце – 1 шт.
  • Вода – 100 мл.
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Борошно – 240 гр.
  • Фарш – 300 гр.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Часник – 1-2 зуб.
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком

Приготування:

  1. Для початку приготуємо тісто для рулетиків. У миску розбиваємо 1 яйце, додаємо 100 мл води, половину ч.л. солі, перемішуємо і тепер поступово додаємо борошно 250 гр. Муки може піти трохи більше, залежить від борошна і розміру яйця. Тісто має вийти як на пельмені. Залишаємо тісто відпочити на 20 хвилин при кімнатній температурі.
  2. Приготуємо бульйон курячий або м’ясний, якщо бульйон вже є готовий цей етап можна пропустити.
  3. Приготуємо фарш для рулетиків. Подрібнимо за допомогою блендера  одну цибулину , один зубчик часнику і додамо до 300 грамам фаршу. Кладемо половину ч.л. солі, чорний перець і все перемішуємо. Готово.
  4. Одну моркву натерти на грубій терці, помідор розріжемо і натремо на грубій терці тримаючись за шкірку, шкурку прибираємо вона нам не знадобиться.
  5. Цибулину порізати кубиками. Картоплю 2 шт натремо на грубій терці.
  6. На сковорідку наливаємо соняшникову  олію 2 3 ст.л. кладемо цибулю і обсмажуємо до напівпрозорості, додаємо моркву, смажимо до м’якості 1-2 хвилини, додаємо помідор і тушкуємо все разом 2 хвилини.
  7. У киплячий бульйон додаємо терту картоплю, цибулю з морквою і варимо до готовності овочів.
  8. Тісто розкачуємо в тонкий прямокутний пласт, розподіляємо фарш по тісту.
  9. Розрізаємо пласт на три частини і з кожної частини звертаємо рулет. Тепер рулетики розрізаємо шириною приблизно 5-7 мм. Рулетиків виходить багато, тому я беру половину, другу половину я заморожую в морозильній камері, і коли потрібно дістаю і готую суп такий або інший, наприклад як звичайні пельмені. Опускаємо рулетики в суп, як спливуть варимо 3-4 хвилини. Додаємо посічену зелень, вимикаємо і дамо супу настоятися 10 хвилин.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: