Свекруха навчила готувати оладки без борошна. Зберегла рецепт і дивую сім’ю

Сьогодні багато хто робить пишні і м’які оладки не  на борошні, а з манною крупою. Виходять дуже смачними, не вбирають олію, будуть не жирними.

Інгредієнти:

  • яйця, 2 шт
  • кефір, 250 мл
  • манна крупа, 350 г
  • сіль дрібка
  • сода, 1 ч.л
  • ванілін і цукор за смаком

Приготування:

  1. Кефір повинен бути трохи теплим.
  2. Змішуємо кефір, яйця, сіль, цукор, ванілін і манну крупу. Залишаємо на 30 – 40 хвилин, періодично перемішуючи.
  3. Маса повинна стати густою і повністю однорідною.
  4. Порада: яйця можна не додавати, без них оладки виходять більш пишними.
  5. Безпосередньо перед смаженням оладків додаємо соду, добре перемішуємо тісто.
  6. Обсмажуємо на невеликій кількості олії з двох сторін на невеликому вогні.Свекруха навчила готувати оладки без борошна. Зберегла рецепт і дивую сім'ю
  7. Одну сторону смажимо у відкритій сковорідці, а другу – можна накрити кришкою, тоді оладки будуть точно просмаженими і пишними.Свекруха навчила готувати оладки без борошна. Зберегла рецепт і дивую сім'ю
  8. Подаю зі сметаною, медом або варенням, ягідним соусом, збитим кремом зі сметани і вареного згущеного молока. Оладки і на наступний день будуть м’якими і пишними.Свекруха навчила готувати оладки без борошна. Зберегла рецепт і дивую сім'ю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: