Сирні палички із 1 склянки кефіру: неймовірно смачні, ніжні і прості в приготуванні

Сьогодні приготуємо цілу гору дуже смачних сирних паличок із 1 склянки кефіру і лише за 10 хвилин вашого часу!

Зберігайте рецепт та готуйте із задоволенням!

Готуємо цілу гору сирних паличок із 1 склянки кефіру і лише за 10 хвилин: неймовірно смачні, ніжні і прості в приготуванні

Інгредієнти:

  • 2 яйця,
  • 1 ч. ложка цукру,
  • 1 ч. л. солі,
  • 250 мл кефіру (1 склянка),
  • 100- 150 г сиру,
  • 10 г петрушки,
  • 10 г розпушувача,
  • приправи на ваш смак,
  • 450 г просіяного борошна.

Приготування:

  1. З’єднати всі інгредієнти, вимісти тісто.Готуємо цілу гору сирних паличок із 1 склянки кефіру і лише за 10 хвилин: неймовірно смачні, ніжні і прості в приготуванніГотуємо цілу гору сирних паличок із 1 склянки кефіру і лише за 10 хвилин: неймовірно смачні, ніжні і прості в приготуванні
    Готуємо цілу гору сирних паличок із 1 склянки кефіру і лише за 10 хвилин: неймовірно смачні, ніжні і прості в приготуванні
  2. Розкачати товщиною 1 см.Готуємо цілу гору сирних паличок із 1 склянки кефіру і лише за 10 хвилин: неймовірно смачні, ніжні і прості в приготуванні
  3. Порізати на смужки так як показано на фото.Готуємо цілу гору сирних паличок із 1 склянки кефіру і лише за 10 хвилин: неймовірно смачні, ніжні і прості в приготуванні
  4. Обсмажити в розігрітій олії з двох сторін.Готуємо цілу гору сирних паличок із 1 склянки кефіру і лише за 10 хвилин: неймовірно смачні, ніжні і прості в приготуванні
  5. Подати можна з улюбленим соусом (сметана, часник, зелень).Готуємо цілу гору сирних паличок із 1 склянки кефіру і лише за 10 хвилин: неймовірно смачні, ніжні і прості в приготуванні

Сирні палички виходять дуже смачні та ситні, хрусткі зовні, м’якенькі всередині!  Можна подати до гарячих страв замість хліба, а також як самостійний перекус вони будуть гарні! Спробуйте приготувати, вони вам, впевнена, сподобаються!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: