Так курячу грудку мало хто готує, а даремно. Швидко, смачно і дуже ніжно

Така м’ясна запіканка служить мені для різноманітності меню харчування сім’ї .Запіканка м’яка, соковита, пікантна через різні пряні трави і спецій. Подаю з різними гарнірами і салатами.

Інгредієнти:

  • філе куряче, 3 шт
  • яйця, 2 шт
  • чебрець, прованські трави, спеції, зелень, сіль, каррі
  • помідор, 1 шт
  • вершки жирні, 150 мл

Приготування:

  1. М’ясо промиваємо, просушуємо паперовими рушниками і ріжемо невеликими шматочками.
  2. Викладаємо м’ясо в форму для запікання.
  3. Яйця змішуємо з сіллю і всіма пряними травами, спеціями, нарізаною зеленню, сумішшю перців.
  4. Вливаємо в яєчну масу вершки і добре перемішуємо соус віночком до одноманітності.
  5. Вливаємо пару ложок соняшникової олії, перемішуємо.
  6. Помідор ріжемо тонкими кружечками, зелень дрібно ріжемо.
  7. Заливаємо соусом м’ясо в формі, викладаємо зверху помідорні кружечки і посипаємо все зеленню.
  8. Ставимо в розігріту духовку до 200 градусів і запікаємо близько 10 – 15 хвилин.
  9. Ви можете ще додати часник, обсмажені грибочки та інші добавки на свій смак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: