Так курячу грудку мало хто готує, а даремно. Швидко, смачно і дуже ніжно
від Denzhyttya
17 Лютого, 2021
Така м’ясна запіканка служить мені для різноманітності меню харчування сім’ї .Запіканка м’яка, соковита, пікантна через різні пряні трави і спецій. Подаю з різними гарнірами і салатами.
Інгредієнти:
- філе куряче, 3 шт
- яйця, 2 шт
- чебрець, прованські трави, спеції, зелень, сіль, каррі
- помідор, 1 шт
- вершки жирні, 150 мл
Приготування:
- М’ясо промиваємо, просушуємо паперовими рушниками і ріжемо невеликими шматочками.
- Викладаємо м’ясо в форму для запікання.
- Яйця змішуємо з сіллю і всіма пряними травами, спеціями, нарізаною зеленню, сумішшю перців.
- Вливаємо в яєчну масу вершки і добре перемішуємо соус віночком до одноманітності.
- Вливаємо пару ложок соняшникової олії, перемішуємо.
- Помідор ріжемо тонкими кружечками, зелень дрібно ріжемо.
- Заливаємо соусом м’ясо в формі, викладаємо зверху помідорні кружечки і посипаємо все зеленню.
- Ставимо в розігріту духовку до 200 градусів і запікаємо близько 10 – 15 хвилин.
- Ви можете ще додати часник, обсмажені грибочки та інші добавки на свій смак.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua