«Так просто, швидко, але як же смачно виходить»: готую міні-сирнички в домашніх умовах, що моя сім’я була у захваті

Які ж смачненькі і ніжні міні-сирнички вийшли! Моя сім’я була в захваті, тепер буду готувати часто. Приготування зовсім не складне, і інгредієнти мінімальні.

Інгредієнти:

Основа:

  • Печиво – 150 грам
  • Розтоплене вершкове масло (холодне) – 75 грам

Наповнення:

  • Вершковий сир кімнатної температури (у мене Філадельфія) можна взяти домашній і перебити блендером – 250 грам
  • Цукор – 100 грам
  • Грецький йогурт (або сметана) – 180 грам
  • Яйця (кімнатної температури) – 2 штуки
  • Ванілін – щіпка
  • Лимонний сік – 8 грам
  • Борошно – 15 грам

Приготування:

  1. За допомогою кухонного комбайна подрібнюємо печиво до крихти. Заливаємо розтопленим вершковим маслом і ще раз подрібнюємо.
  2. Насипаємо в формочки під кекси і придавлюємо.
  3. У чисту мисочку кладемо вершковий сир, грецький йогурт (можна замінити на сметанку). Насипаємо цукровий пісок, ванілін і змішуємо міксером.
  4. Вливаємо яйця, змішуємо міксером. Вливаємо лимонний сік, всипаємо борошно і розмішуємо вінчиком.
  5. Розкладаємо масу по формочках. Запікаємо 15 хвилин, при 160 градусах. Охолоджуємо дві години.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: