Так відбивні ви ще не готували. М’ясо тане в роті: ніжніше рецепта не зустрічала

Відбивні виходять ніжними і соковитими, пікантними і ароматними. Головне – правильно замаринувати і не скупитися на спеції.

Інгредієнти:

  • куряче філе
  • яйця
  • сіль, перець, спеції
  • борошно
  • часник і зелень

Приготування:

  1. Філе промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо скибками і добре відбиваємо.
  2. Часник беріть на свій смак, пропустіть через прес і додайте до м’яса.
  3. Сюди ж всипаємо сіль і перець, спеції на свій смак ароматні трави і наливаємо холодної води, щоб вона покрила м’ясо.Так відбивні ви ще не готували. М'ясо тане в роті: ніжніше рецепта не зустрічала
  4. Пару яєць перебиваємо в однорідну масу, солимо і перчимо.
  5. Відбивні обвалюємо в борошні, потім опускаємо в яйця і викладаємо в розігріту соняшникову олію.Так відбивні ви ще не готували. М'ясо тане в роті: ніжніше рецепта не зустрічала
  6. Обсмажуємо з двох сторін.Так відбивні ви ще не готували. М'ясо тане в роті: ніжніше рецепта не зустрічала

Подаю такі відбивні з відвареною або запеченою картоплею, з гострими і ароматними соусами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: