Така “хрумка” закуска з лаваша з’їдається в першу чергу
4 Жовтня, 2022
Хрумка закуска з лаваша виходить соковита, ароматна і завжди з’їдається із задоволенням. Таку закуску можна приготувати для посиденьок з друзями або для невеликої вечірки.
Інгредієнти:
- Тонкий лаваш – 1 шт.
- Мариновані огірки – 2 шт.
- Капуста – 350 гр.
- Цибулина – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Майонез – 2-3 ст.л.
- Кріп – 1/2 пучка
- Сіль – 1/2 ч. л.
Приготування:
- Приготуємо начинку: цибулю наріжемо дрібно і залити кип’ятком на 2-3 хвилини, щоб пішла зайва гіркота.
- На великій тертці натріть капусту, моркву та солоний огірок, відправимо всі підготовлені інгредієнти в миску.
- Додаємо 2 столові ложки майонезу і перемішаємо, але не перестарайтеся, зайва волога не потрібна, начинка повинна залишитися розсипчастою. Додаємо дрібно посічений кріп і ще раз перемішаємо. Начинка готова.
- Беремо листок тонкого лаваша, розподіляємо начинку, наносимо трохи майонезу і згортаємо щільний рулет.
- Нарізаємо на порційні шматочки 2-2,5 см і обсмажуємо на сковороді на сильному вогні до золотистого кольору приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
Виходить чудова закуска, лаваш та овочі хрусткі.
Джерело:
zhyttia.com.ua