Така “хрумка” закуска з лаваша з’їдається в першу чергу

Хрумка закуска з лаваша виходить соковита, ароматна і завжди з’їдається із задоволенням. Таку закуску можна приготувати для посиденьок з друзями або для невеликої вечірки.

Інгредієнти:

  • Тонкий лаваш – 1 шт.
  • Мариновані огірки – 2 шт.
  • Капуста – 350 гр.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Майонез – 2-3 ст.л.
  • Кріп – 1/2 пучка
  • Сіль – 1/2 ч. л.

Приготування:

  1. Приготуємо начинку: цибулю наріжемо дрібно і залити  кип’ятком на 2-3 хвилини, щоб пішла зайва гіркота.Така "хрумка" закуска з лаваша з'їдається в першу чергу
  2. На великій тертці натріть капусту, моркву та солоний огірок, відправимо всі підготовлені інгредієнти в миску.Така "хрумка" закуска з лаваша з'їдається в першу чергу
  3. Додаємо 2 столові ложки майонезу і перемішаємо, але не перестарайтеся, зайва волога не потрібна, начинка повинна залишитися розсипчастою. Додаємо дрібно посічений кріп і ще раз перемішаємо. Начинка готова.
  4. Беремо листок тонкого лаваша, розподіляємо начинку, наносимо трохи майонезу  і згортаємо щільний рулет.Така "хрумка" закуска з лаваша з'їдається в першу чергу
  5. Нарізаємо на порційні шматочки 2-2,5 см і обсмажуємо на сковороді на сильному вогні до золотистого кольору приблизно по 2 хвилини з кожного боку.Така "хрумка" закуска з лаваша з'їдається в першу чергу

Виходить чудова закуска, лаваш та овочі хрусткі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: