Такий ніжний, м’який і просочений торт із заварним кремом без випічки

  • Приготувати такий десерт можна навіть на святковий стіл!
Такий ніжний, м'який і просочений торт із заварним кремом без випічки

Торт на основі печива, але виходить так, як ніби ви його випікали власноруч. Крем для торта можна приготувати не тільки заварний, але і будь-який інший.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

    • печиво — 500 г;
    • банани — 3 шт;
    • ківі — 5 шт;
    • молоко — 200 мл

Для крему необхідно:

    • цукор — 150 г;
    • молоко — 500 мл;
    • яйця — 2 шт;
    • борошно — 3 ст. л;
    • масло вершкове — 200 г.

Для глазурі:

    • вершки жирні — 30 мл;
    • шоколад темний — 50 г.

Процес приготування:

    1. Змішуємо всі інгредієнти, крім вершкового масла і варимо на невеликому вогні заварний крем, постійно перемішуючи до густого стану. Остуджуємо.
    2. Вершкове масло потрібно заздалегідь вийняти з холодильника і розм’якшити. Збиваємо масло і порційно вводимо у крем, збиваючи до однорідності і пишності.
    3. Фрукти ріжемо кружальцями.
    4. Форму для торта накриваємо плівкою.
    5. Печиво вмочаємо в молоко і викладаємо перший шар. На нього крем і шар бананів і ківі.
    6. Знову шар печива, крему і фрукти.
    7. Чергуючи шари, формуємо весь торт, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин.
    8. Виймаємо торт з форми, покриваємо глазур’ю і ставимо в холодильник на 30 — 40 хвилин.

Порада : темний шоколад ви можете замінити будь-яким іншим, печиво також беріть по своєму смаку.

Приємного чаювання!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: