Таку лазанью ви ще не пробували! Лазанья з ніжних кабачків на обід

Лазанья виходить дуже ніжною і соковитою, ароматною і смачною. Особливо, якщо ви візьмете молоді кабачки і не забудете додати ароматні італійські трави і багато зелені, сиру.

Інгредієнти:

  • кабачки, 4 шт
  • сіль, ароматні італійські трави, олія рослинне
  • пармезан і моцарелла по 60 г
  • рикотта, 230 г
  • сіль, перець, трохи соняшникової олії
  • часник, 3 зубчики
  • кріп, часник

Приготування:

  1. Сиру вам буде потрібно більше, щоб страва точно вийшла смачніша і ніжніша.
  2. Кабачки ріжемо тонкими пластинками, можна гострим ножем або за допомогою овочечистки.
  3. Деко змащуємо олією і викладаємо пластинки кабачка.
  4. Солимо і перчимо, посипаємо ароматними травами і скроплюємо олією.Таку лазанью ви ще не пробували! Лазанья з ніжних кабачків на обід
  5. Запікаємо в духовці при 200 градусах 20 хвилин.Таку лазанью ви ще не пробували! Лазанья з ніжних кабачків на обід
  6. Сир натираємо на тертці і змішуємо з м’яким сиром.
  7. Порада: якщо немає м’якого сиру, можна взяти звичайний або зробити самостійно з замороженого кефіру.
  8. Змішуємо сир з м’яким, подрібненим часником і зеленню.
  9. Форму для запікання змащуємо олією і дно змащуємо томатним соусом.
  10. Викладаємо шар кабачків, змащуємо ситним соусом і поливаємо томатним соусом.Таку лазанью ви ще не пробували! Лазанья з ніжних кабачків на обід
  11. Таким чином заповнюємо всю форму і зверху посипаємо тертим сиром.Таку лазанью ви ще не пробували! Лазанья з ніжних кабачків на обід
  12. Запікаємо прі200 градусах протягом 20 – 25 хвилин.Таку лазанью ви ще не пробували! Лазанья з ніжних кабачків на обід

Подаю таку лазанью в гарячому вигляді, хоч і холодною, страва виходить просто шикарною і дуже запашною, за рахунок ароматних трав і часнику. Всі спеції беріть за смаком. Томатну пасту можна замінити пюре зі свіжих помідорів, також змішаних з ароматними травами і кропом, спеціями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: