Тепер мої рулетики з баклажанів не бувають жирними

Рулетики з баклажанів готую дуже часто, роблю начинки різні. Буквально півроку тому спосіб їх приготування був інший, а все тому, що смажила скибочки баклажанів в олії, вони виходили жирними, хоч і дуже смачними. Пробувала запікати в духовці і на сковороді-гриль смажила, але щось не вийшло.

І ось воно, щастя, у мене з’явився електрогриль, за допомогою якої я готую багато смачних страв. Скибочки з баклажанів просмажуються відмінно і при цьому не потрібно використовувати велику кількість олії, я просто змащую і обсмажую.

Інгредієнти:

  • Баклажани
  • Сир Фета – 150 г
  • Домашній сир – 120 г
  • Болгарський перець – 1/2 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Волоські горіхи – 1-2 ст.л.
  • Кінза – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Перець – за смаком

Приготування:

  1. Баклажани промила, обсушила та нарізала гострим ножем на тонкі слайси.Тепер мої рулетики з баклажанів не бувають жирними
  2. Потім збризнула олією, зовсім трохи. Виклала скибочки на розігрітий гриль, закрила кришкою і обсмажила до готовності на режимі вище за середній.Тепер мої рулетики з баклажанів не бувають жирними
  3. У миску виклала сир Фета, домашній сир, мелені грецькі горіхи, нарізаний болгарський перець, кінзу, кріп, часник та чорний перець. Старанно перемішала.Тепер мої рулетики з баклажанів не бувають жирними
  4. Виклала начинку на скибочку баклажану і згорнула в рулетик.Тепер мої рулетики з баклажанів не бувають жирними

Все, готово, залишилося викласти на тарілку, полити бальзамічним ягідним соусом і можна подавати на стіл.Тепер мої рулетики з баклажанів не бувають жирними

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: