Тепер мої рулетики з баклажанів не бувають жирними
21 Липня, 2022
Рулетики з баклажанів готую дуже часто, роблю начинки різні. Буквально півроку тому спосіб їх приготування був інший, а все тому, що смажила скибочки баклажанів в олії, вони виходили жирними, хоч і дуже смачними. Пробувала запікати в духовці і на сковороді-гриль смажила, але щось не вийшло.
І ось воно, щастя, у мене з’явився електрогриль, за допомогою якої я готую багато смачних страв. Скибочки з баклажанів просмажуються відмінно і при цьому не потрібно використовувати велику кількість олії, я просто змащую і обсмажую.
Інгредієнти:
- Баклажани
- Сир Фета – 150 г
- Домашній сир – 120 г
- Болгарський перець – 1/2 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Волоські горіхи – 1-2 ст.л.
- Кінза – за смаком
- Кріп – за смаком
- Перець – за смаком
Приготування:
- Баклажани промила, обсушила та нарізала гострим ножем на тонкі слайси.
- Потім збризнула олією, зовсім трохи. Виклала скибочки на розігрітий гриль, закрила кришкою і обсмажила до готовності на режимі вище за середній.
- У миску виклала сир Фета, домашній сир, мелені грецькі горіхи, нарізаний болгарський перець, кінзу, кріп, часник та чорний перець. Старанно перемішала.
- Виклала начинку на скибочку баклажану і згорнула в рулетик.
Все, готово, залишилося викласти на тарілку, полити бальзамічним ягідним соусом і можна подавати на стіл.
Джерело:
zhyttia.com.ua