Смачні фаршировані трубочки з лавашу

Зараз існує безліч рецептів, в яких присутній лаваш. Сьогодні приготуємо  гарячу закуску з лаваша з фаршем, сиром і зеленню. Якщо вам захочеться зробити страву більш пікантною, то додайте часник і спеції. Такі трубочки виходять досить, ситними, соковитими і фантастично смачними. їх можна приготувати на сніданок або перекус, брати з собою на роботу або давати дітям до школи.

Інгредієнти:

  • Два тонких лаваша
  • 300-400 г свинячо-яловичого фаршу
  • Одна цибулина
  • 200 г сиру
  • 20 г петрушки
  • Один зубець часнику
  • Спеції для м’яса, перець чорний, сіль в залежності від смаку

Приготування:

Фарш бажано приготувати заздалегідь, тобто перекрутити м’ясо за допомогою м’ясорубки. Найсмачніше з яловичини і свинини, змішаний.

З цибулі зняти лушпиння, максимально дрібненько нашаткувати або подрібнити, використовуючи блендер.

Часник видавити з допомогою преса.

Зелень помити і дрібно нарізати.

Все це додати в фарш, а також посолити, поперчити і приправити улюбленими спеціями.

Добре перемішати фарш і найкраще це зробити руками.

Лист лаваша розрізати навпіл, з другим вчинити так само і в результаті у вас повинно вийти чотири лаваша.

Кожен лаваш покрити м’ясною начинкою, розмазуючи її по всьому периметру.

Тепер на ринку насамперед купую тонкий лаваш. Навчилася готувати з нього смачну страву

Сир грубо натерти і посипати ним фарш.

Тепер на ринку насамперед купую тонкий лаваш. Навчилася готувати з нього смачну страву

Підвернути краї з боків лаваша, щоб сир не витік, коли запікатиметься.

Тепер загорнути лаваш в тугу трубочку або рулет. Зробити так з усіма листами.

Тепер на ринку насамперед купую тонкий лаваш. Навчилася готувати з нього смачну страву

На деко укласти пекарський папір і покласти рулетики.

Тепер на ринку насамперед купую тонкий лаваш. Навчилася готувати з нього смачну страву

Яйце збовтати і змастити ним всі трубочки.

Тепер на ринку насамперед купую тонкий лаваш. Навчилася готувати з нього смачну страву

Включити духовку на 180 ° і почекати поки нагріється. Деко з трубочками поставити на середню полицю.

Зверху накрийте закуску пекарним папером або фольгою. Час приготування – 35 хвилин, через 15 прибрати папір.

Подавати трубочки слід теплими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: