Тепер завжди так готую салат із свіжої капусти на кожен день
6 Червня, 2022
Сьогодні хочу поділитися з Вами рецептом салату зі свіжої капусти на кожен день. Тут начебто нічого незвичайного, але завдяки зміні технології приготування салат виходить, дуже смачним. Тепер завжди так роблю.
Інгредієнти:
- Капуста – 500 гр.
- Морква – 1 шт.
- Оцет 9% – 2-3 ст.л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Сіль – 1/2 ч. л.
- Соняшникова олія – 4 ст.л.
Приготування:
- Свіжу капусту нашаткуємо соломкою.
- Кладемо в каструлю і додаємо сіль, злегка мнемо руками, додаємо оцет.
- Ставимо на вогонь і підігріваємо на повільному вогні, тушкувати не потрібно, потрібно тільки прогріти капусту, як почне виділятися сік, знімаємо з вогню. Додаємо моркву та цукор.
- Ставимо в холодильник, хоч би на 1 годину, щоб капуста настоялася.
- Тепер можна діставати, заправляти олією і подавати до столу.
Джерело:
zhyttia.com.ua