Теплий салат з печінкою «Східний вітер»

Обов’язково приготуйте теплий салат з печінкою «Східний вітер». Його ненав’язливе переплетіння різних смаків і сумішей – просто якесь кулінарне диво!

салат з курячою печінкою

Інгредієнти:

  • Куряча печінка 300 г
  • Цибуля 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Перець чилі 1 шт.
  • часник 2 зуб.
  • імбир 15 г
  • кукурудзяний крохмаль 2 ст. л.
  • соєвий соус 2 ст. л.
  • мед 2 ч. л.
  • кунжут 1 ч. л.
  • соняшникова олія за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. Помийте курячу печінку. Акуратно промокніть її паперовими рушниками.підготовка курячої печінки
  2. Наріжте печінку середніми шматочками і всипте кукурудзяний крохмаль. Добре перемішайте.
  3. Швидко обсмажте її в гарячій олії з обох сторін.обсмажування печінки на сковороді
  4. Часник і імбир потрібно потерти на тертці, а овочі почистити.
  5. Натріть моркву на тертці для корейської моркви.морквина на тертці
  6. Болгарський перець наріжте соломкою, а цибулю і перець чилі – півкільцями.
  7. Часник і імбир обсмажте разом з перцем чилі протягом 2 хвилин.обсмажування часнику
  8. Потім додайте туди цибулю, моркву і болгарський перець. Смажте 3-5 хвилин, помішуючи.гасіння овочів
  9. В кінці додайте соєвий соус і мед і тушкуйте овочі до випаровування рідини.
  10. Потім викладайте печінку. Посоліть, поперчіть, акуратно вимішуючи лопаткою. Готовий теплий салат з печінкою посипте кунжутом.готовий салат з печінкою

Кращим компаньйоном до такого салатик буде відварений рис. А курячу печінку можна замінити будь-якою. Також сміливо експериментуйте з інгредієнтами. Кабачок, стручкова квасоля, зелений горошок або кукурудза – з усім буде добре.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: