Теплий салат з печінкою «Східний вітер»
від Denzhyttya
10 Жовтня, 2021
Обов’язково приготуйте теплий салат з печінкою «Східний вітер». Його ненав’язливе переплетіння різних смаків і сумішей – просто якесь кулінарне диво!
Інгредієнти:
- Куряча печінка 300 г
- Цибуля 1 шт.
- морква 1 шт.
- Болгарський перець 1 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- часник 2 зуб.
- імбир 15 г
- кукурудзяний крохмаль 2 ст. л.
- соєвий соус 2 ст. л.
- мед 2 ч. л.
- кунжут 1 ч. л.
- соняшникова олія за смаком
- Чорний перець (мелений) за смаком
- сіль за смаком
Приготування:
- Помийте курячу печінку. Акуратно промокніть її паперовими рушниками.
- Наріжте печінку середніми шматочками і всипте кукурудзяний крохмаль. Добре перемішайте.
- Швидко обсмажте її в гарячій олії з обох сторін.
- Часник і імбир потрібно потерти на тертці, а овочі почистити.
- Натріть моркву на тертці для корейської моркви.
- Болгарський перець наріжте соломкою, а цибулю і перець чилі – півкільцями.
- Часник і імбир обсмажте разом з перцем чилі протягом 2 хвилин.
- Потім додайте туди цибулю, моркву і болгарський перець. Смажте 3-5 хвилин, помішуючи.
- В кінці додайте соєвий соус і мед і тушкуйте овочі до випаровування рідини.
- Потім викладайте печінку. Посоліть, поперчіть, акуратно вимішуючи лопаткою. Готовий теплий салат з печінкою посипте кунжутом.
Кращим компаньйоном до такого салатик буде відварений рис. А курячу печінку можна замінити будь-якою. Також сміливо експериментуйте з інгредієнтами. Кабачок, стручкова квасоля, зелений горошок або кукурудза – з усім буде добре.
Смачного!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки