Тірамісу з печива без випічки

Думаєте, приготувати смачний і ошатний десерт за 10 хвилин неможливо?  Спробуйте зробити тірамісу з печива без випічки в десертних стаканчиках. Цей рецепт не схожий на класичну інструкцію з приготування  улюбленого італійського смаколика. Але смак відрізнити майже неможливо.

Тірамісу з печива без випічки в першу чергу за ніжний смак і красивий зовнішній вигляд. До речі, в ході формування десерту можна збризнути печиво улюбленим кавовим лікером.

Інгредієнти:

  • печиво 300 г
  • волоські горіхи 100 г
  • лимон 1 шт.
  • вершки 200 мл
  • згущене молоко 200 мл

Приготування:

  1. Складіть печиво в пакет і розкришіть його в дрібну крихту.  Волоські горіхи подрібніть . Видавіть лимонний сік.розкришені горіхи
  2. Щоб приготувати крем, окремо збийте холодні вершки 30 %. Додайте згущене молоко і продовжуйте збивати близько 2 хвилин. Влийте лимонний сік і збивайте масу, поки вона не перетвориться в густий крем.приготування крему
  3. Візьміть посуд для десерту. Перший і другий шар – печиво двох кольорів. Далі – вершковий крем, горіхи. Повторіть шари ще раз.формування десерту

Формувати десерт  можна по-різному, експериментуючи з порядком шарів. А ось зверху прикрасьте тірамісу без випічки шматочками ягід, м’ятою, какао або шоколадною стружкою. Безумовно, вийде дуже красиво!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: