Тістечка з риби

Зізнатися чесно, смачніше закуски з риби я і сама ніколи не пробувала. Дуже вже вдалий виходить поєднання рибного філе, овочів, соусу і інших інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • Філе білої риби 1 кг
  • Цибуля 1 шт.
  • морква 4 шт.
  • помідор 5 штук.
  • пшеничне борошно 1 скл.
  • яйце 9 шт.
  • цибуля-шніт 1 пуч.
  • часник 2 зуб.
  • сметана 200 мл
  • червона ікра 1 ст. л.
  • майонез 1 ст. л.
  • сіль за смаком
  • чорний перець (мелений) за смаком
  • соняшникова олія за смаком

Приготування:

  1. Цибулю і рибне філе подрібніть в м’ясорубці. Додайте сіль, перець і 4 сирих яйця, добре перемішайте. Тепер додайте борошно і перемішайте до однорідності.рибний фарш
  2. Сформуйте невеликі коржі з рибного фаршу і обсмажте їх в олії з двох сторін.котлетки на сковороді
  3. Тим часом натріть моркву на великій тертці і спассеруйте на сковороді. Потім додайте подрібнений часник, 1 ст. л. сметани і перемішайте.приготування начинки
  4. Відваріть яйця, що залишилися, натріть жовтки на дрібній тертці. Помідори наріжте кружальцями.тертий жовток
  5. Прийшов час формувати тістечка. Обріжте краї рибних коржів, щоб вони були рівними. На кожну другу котлетку викладіть обсмажену моркву і кружечок помідора, накрийте другим коржем.формування тістечок
  6. Змішайте сметану і майонез. Промажте  соусом тістечка з боків і зверху. Верх тістечок присипте натертим жовтком.тістечко в соусі
  7. Дрібно наріжте шніт-цибулю і прикрасьте нею тістечка зверху. На кожне тістечко викладіть по кілька зерняток червоної ікри.
Рибна закуска готується неймовірно просто, особливо після першого разу, коли запам’ятовується послідовність дій. Можете використовувати ту рибу, яка вам подобається найбільше.
Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: