Тістечко «Королівський мармур»
від Denzhyttya
14 Вересня, 2021
Це угорське сирне тістечко або ватрушка, як його часто називають місцеві жителі. Секрет соковитості запеченого сиру в борошняній крихті і особливої заливці зі сметани і згущеного молока. Приготуйте прямо зараз!
Інгредієнти:
- Пшеничне борошно 1,5 скл.
- цукор 210 г
- Вершкове масло 100 г
- розпушувач 10 г
- яйце 4 шт.
- Сир 600 г
- Ванільний цукор дрібка.
- Згущене молоко 4 ст. л.
- сметана 6 ст. л.
- молочний шоколад 20 г
Приготування:
- Поставте вершкове масло в морозильну камеру на 10 хвилин.
- З’єднайте в глибокій ємності борошно, 0,5 склянки цукру і розпушувач.
- Натріть вершкове масло на крупній тертці. Змішайте з борошняною масою до утворення крихти без грудочок. Відправте в холодильник.
- З’єднайте сир, що залишився цукор-пісок і ванільний цукор. Вбийте в цю ж ємність яйця і за допомогою блендера перетворіть все в однорідну масу.
- Застеліть роз’ємну форму пергаментом. Присипте бортики борошном.
- Пересипьте в форму 2/3 охолодженої борошняної крихти. Розрівняйте. Перелийте зверху сирну масу. Зверху висипте борошняну крихту, що залишилася і запікайте 50-60 хвилин при 180 ° С.
- Змішайте згущене молоко і сметану. Залийте масою ще гаряче тістечко.
- Розтопіть шоколад на водяній бані і полийте їм пиріг.
- Коли мармурове тістечко охолоне до кімнатної температури, перенесіть його в холодильник на всю ніч.
Цей рецепт тістечка зі згущеним молоком повинен бути і в вашому арсеналі. Чорний шоколад можна замінити молочним або білим, а в сирну масу можна також додати родзинки і курагу. Прекрасний десерт порадує сім’ю і гостей. Обов’язково збережіть в закладки.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки