Торт Без Випічки З Печива – Смачні Рецепти
Торт без випічки є смачним, який створений в домашніх умовах швидко і смачно.
Основою торта служить готове кондитерське печиво з додаванням різних інгредієнтів: банана, сиру, фруктів, згущеного молока – з присутністю крему. Отже, приступимо.
Торт без випічки з печива з бананами
Дізнайтеся смак шоколадно-бананового торта з печива. Після просочення, візуально, присутність печива стає непомітною.
Інгредієнти:
- 500 г шоколадного печива
- 3 – 4 банана
- 600 г молока
- 4 жовтки
- 200 г цукру + 10 г ванільного цукру
- 50 г вершкового масла
- 60 г борошна
- Для глазурі: 30 г молока, 50 г вершкового масла, 2 ст. ложки какао-порошку, 4 ст. ложки цукру
приготування крему
- Переливаємо молоко в сотейник і ставимо на плиту нагріватися, кип’ятити не потрібно.
- У ємність опускаємо жовтки і насипаємо цукор і ванільний цукор з пакетика.
- Починаємо розмішувати і якщо маса дуже густа – наливаємо кілька ложок молока. І тоді яйця з цукром легше буде розмішати.
- Сюди ж висипаємо борошно і знову добре перетираємо. Ось така однорідна маса повинна вийти, як на фото.
- Зараз будемо періодами наливати молоко з сотейника і ретельно перемішувати.
- Добре перемішану суміш виливаємо назад в порожній сотейник і відправляємо на плиту уварювалася.
- Варимо на слабкому вогні постійно помішуючи, поки маса не загусне.
- І ось, коли крем вже добре загус, вогонь можна вимикати. Крем добре тримається на лопатці, а коли охолоне буде ще густіше.
- Додаємо вершкове масло і розмішуємо, поки воно не розчиниться (за бажанням масло можете не додавати в крем). Крем для торта готовий.Збираємо торт
- Беремо форму для формування торта і змащуємо дно кремом.
- На крем викладаємо шар шоколадного печива.
- Верх печива змащуємо шаром крему. Нарізаємо тонкими пластинками банан і кладемо на крем.
- Зверху намазуємо трохи крему, щоб тільки заповнити пустоти між бананами.
- На банани кладемо другий раз шар печива і покриваємо поверхню кремом.
- У каструльку кладемо цукор, наливаємо молоко, какао-порошок і вершкове масло. Ставимо на вогонь і варимо до розчинення крупинок цукру і масла.
- Глазур злегка охолоджуємо і наливаємо зверху на торт.
- Розрівнюємо глазур і відправляємо форму в холодильник, щоб торт добре просочився.
- Відрізаємо шматочок торта, кладемо на тарілку і милуємося.
- Пробуємо і насолоджуємося ніжним смаком.
Рецепт торта з печивом і кремом із згущеного молока
Торт виходить красивим і дуже смачним.
Інгредієнти:
- 600 г печива (будь-якого – а краще шоколадного, пісочного)
- Крем з згущеного молока (дивитися відео нижче по тексту)
- Какао-порошок для прикраси
Приготування:
- Беремо шоколадне пісочне печиво.
- Приготуємо крем для змащування зі згущеним молоком (відео приготування крему дивіться нижче).
- Одну печенинку промазуємо кремом і приєднуємо до неї другу печенинку.
- Беремо третю печенинку, намазуємо кремом і приєднуємо до двох, встановлених на тарілці.
- Все те ж саме робимо з іншим печивом.
- Ми створили прямокутну форму торта з печива. Конструкція форми стійка, не сумнівайтеся. Наносимо зверху крем і розрівнюємо рівно і акуратно.
- Боки торта з печива теж обмазуємо і розрівнюємо кремом.Прикраса на торт без випічки
- У крем ,що залишився додаємо какао-порошок і добре перемішуємо.
- Розміщуємо крем в мішечок, видавлюємо і прикрашаємо торт квіточками.
- У центр торта насипаємо крихту і печива. Залишаємо торт просочитися на 2 години при кімнатній температурі або ставимо в холодильник на ніч.
- Відрізаємо ножем шматочок готового торта.
- Ось так виглядає торт без випічки з печива в розрізі: видно печиво і видно світлий крем. Красиво вийшло і цікаво.
Торт пробуємо і розуміємо, що просочився він добре, печиво не хрумтить, склад м’який і приємний на смак. Спробуйте приготувати.
Як приготувати сметанний крем зі згущеним молоком – відео
Рецепт крему з відео можна використовувати і до інших тортам в домашніх умовах.
Шоколадний торт без випічки – простий торт з печива
У цьому простому рецепті використовується звичайне печиво і багато шоколаду. Рецепт смачний і нескладний.
Інгредієнти:
- Печиво – 600 г
- Шоколадні чіпси – 1 кг
- Молоко – 250 мл (в шоколад) + 200 мл (для печива)
- Масло вершкове – 150 г
- Кава розчинна – 1 ч. ложка
Приготування
- Купуємо в будь-якому маркеті шоколадні чіпси – коштують вони недорого.
- Висипаємо в миску шоколад і заливаємо киплячим молоком. Розмішуємо до однорідної консистенції.
- Додаємо вершкове масло, розтоплене в мікрохвильовці.
- Розмішуємо до однорідності, як на фото.
- У склянці гарячого молока розчиняємо 1 чайну ложку кави. Розмішуємо добре.
- Занурюємо печиво в рідину з кавою і кладемо в роз’ємну форму.
- Роз”ємна форма повинна бути змазана вершковим маслом.
- Печиво «Марія» викладаємо на дно форми одним шаром, а порожнечі заповнюємо поламаним печивом.
- Зверху на печиво наносимо шар шоколадного крему.
- Отже, чергуючи шар печива з шаром шоколадного крему – викладаємо до кінця.
- Торт з печива виходить дуже високий і великий вагою 2 кг. Ставимо форму в холодильник на 3 – 4 години для просочування.
- Знімаємо форму. Торт без випічки з печива готовий.
- Відрізаємо шматочок і насолоджуємося смачним і оригінальним десертом.