Торт без випічки з печивом! Найвишуканіший десерт з печива з бездоганним смаком

Цей торт ви швидко зробите, тому що процесу підготовки продуктів, тут як такого немає.

Інгредієнти:

  • печиво, 500 г
  • вершки жирні, 100 мл
  • масло вершкове, 100 г
  • кокосова стружка 5 ст.л
  • нутелла, 7 ст.л.

Для приготування ванільного крему:

  • молоко, 1.2 л
  • жовтки, 3 шт
  • масло вершкове, 120 г
  • цукор, 240 г
  • крохмаль кукурудзяний, 130 г
  • ванільний цукор, 15 г
  • сіль, чверть ч.л
  • ванільна есенція, 1 ч.л

Для приготування глазурі:

  • вершки жирні, 250 мл
  • шоколад чорний, 400 м
  1. Змішуємо крохмаль з молоком (400 мл). У каструлю вливаємо решту молока, змішуємо з крохмальною сумішшю, сіллю, цукром, жовтками і варимо на маленькому вогні до густого стану. Охолоджуємо.
  2. Вершкове масло збиваємо вінчиком і додаємо порціями крем, збиваємо, вливаємо ванільну есенцію.
  3. Подрібнюємо в крихту печиво і перемішуємо його з кокосовою стружкою. Розтоплений шоколад змішуємо з маслом і додаємо до крихти, перемішуємо.
  4. Форму застилаємо пергаментом і викладаємо масу з печива, добре утрамбовуємо, викладаємо крем.
  5. Шоколад заливаємо гарячими вершками, перемішуємо. Покриваємо глазур’ю крем і ставимо торт в холодильник на 4 години.
  6. Виймаємо з форми і подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: