Торт “Карі Бейк” – простий і дуже смачний
Складові:
- Шоколадне печиво – 400 гр.
- Вершкове масло – 200 гр.
- Сметана – 400 гр.
- Варена згущене молоко – 2 баночки.
- Желатин – 20 гр.
- Вода – 100 мл.
Спосіб приготування:
1. Шоколадне печиво (400 гр) подрібнити за допомогою блендера.
2. До подрібненого печива відправити 200 гр. розтопленого вершкового масла. Все добре перемішати. Отриману масу перекласти в рознімне кільце і утрамбувати ложкою.
3. У 100 мл. води відправити 20 гр. желатину, ретельно перемішати і залишити до набухання. Потім нагріти в мікрохвильовці.
4. Приготування крему. 400 гр. сметани відправити в глибоку ємність і до неї додати 2 банки вареного згущеного молока. Ретельно перемішати, а потім збити недовго міксером. Потім додати остиглий желатин і ще раз все збити.
5. Частину форми, де буде знаходитися крем, змастити олією. У форму на шар з печива влити отриманий крем. Прибрати в холодильник на 4 години. Через зазначений час обережно зняти роз”ємне кільце.
За бажанням торт прикрасити зефіром або красивим барвистим печивом. Для цього необхідно нарізати на невеликі шматочки.
Виходить красивий і ніжний тортик! Смачного!