Торт-морозиво в домашніх умовах

Розповідаю, як приготувати святковий торт-морозиво в домашніх умовах з найпростіших інгредієнтів. Радуйте себе і своїх домочадців, особливо найменших, цим натуральним вершковим морозивом хоч кожного дня!

Інгредієнти:

  • вершки 500 мл
  • Згущене молоко 200 г
  • Ванільний цукор за смаком
  • вафельні коржі 2 шт.
  • Цукрова пудра 2 ст. л.
  • Какао-порошок 1 ст. л.
  • молоко 1,5 ст. л.
  • волоські  горіхи за смаком

Приготування:

  1. Збийте холодні жирні вершки до консистенції стійкої піни. Додайте згущене молоко і перемішайте міксером протягом 1 хвилини.пломбір на вершках
  2. Вкладіть пергамент всередину роз”ємної форми, гарненько притискаючи його до стінок. На дно викладіть один вафельний корж. Зверху викладіть рівномірним шаром масу, потім накрийте другим вафельним коржем. Перемістіть ємність в морозильну камеру на п’ять годин.морозиво пломбір в домашніх умовах
  3. Приготуйте шоколадну глазур. Для цього змішайте цукрову пудру і какао-порошок. Додайте кипляче молоко і ретельно перемішайте.шоколадна глазур з какао
  4. Готовий торт-морозиво покрийте шоколадною глазур’ю і прикрасьте волоськими горіхами.торт морозиво в домашніх умовах

Прикрасьте готовий торт свіжими ягодами, наприклад, полуницею. Поєднання пломбіру, ​​вафельних коржів, шоколадної глазурі, горіхів і шматочків солодкої полуниці нікого не залишить байдужим. Неймовірно смачно, обов’язково спробуйте!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: