Торт ” Мурашник”
Якщо ви ще не знали, що мурашник це не тільки будинок для мурах, але ще і смачний торт, тоді ми терміново повинні поділитися з вами цим рецептом. Справа в тому, що часто ми дуже хочемо чогось солодкого, смачного, але не можемо визначитися, тому що не завжди вистачає часу або потрібних інгредієнтів. Тому, якщо ви хочете витратити по мінімуму часу і продуктів, то цей торт точно вам підійде.
Інгредієнт
- Пшеничне борошно 500гр.
- Вершкове масло 250 гр.+ 80 гр.
- Цукор 100 гр.
- Яйця 2 шт.
- Розпушувач 1 ч.л.
- Сіль за смаком
- Сода щіпка
- Сметана 100 гр.
- Варене згущене молоко 1 банка
- Мед 1 ст.л.
Приготування
3. Коли ми перетерли борошно з маслом в крихту, можемо додавати яйця. Ми використовуємо 2 дрібних яйця, тому, якщо у вас великі яйця, то достатньо буде одного.Також, додаємо сметану. Сметану краще використовувати жирну (від 30 відсотків), адже саме завдяки їй вийде смачне і розсипчасте тісто.
4. Замішуємо наше тісто. Врахуйте, що замішувати тісто на торт Мурашник довго не варто, щоб масло не встигло розтанути, а тісто не перетворилося на твердий ком.Готове тісто розділимо на 4 частини. Таким чином, нам буде легше випікати окремі шматочки тіста.