Торт повітряний та ніжний. Ніякої духовки та без желатину
від Denzhyttya
12 Січня, 2022
Гарний, ніжний, простий у приготуванні із звичайного набору продуктів. Такий тортик ви можете зробити до приходу гостей на святковий стіл і просто так порадувати всю сім’ю.
Інгредієнти:
- печиво шоколадне, наприклад, крекер, 250 г
- масло вершкове, 120 г
- кремовий сир, як філадельфія або вершковий, 450 г
- пудра цукрова, 2.5 ст
- шоколад білий; 3.5 плитки
- вершки жирні, 400 мл
- шоколад для декору
Приготування:
- Печиво подрібнюємо за допомогою блендера, масу змішуємо з розтопленим вершковим маслом і висипаємо у форму, в якій робитимете торт. Утрамбовуємо шар і відправляємо в холодильник застигати.
- Для крему змішуємо сир із пудрою.
- Охолоджені вершки збиваємо до пишності міксером.
- Шоколад ламаємо на шматки і розтоплюємо зручним для вас способом.
- Перекладаємо шоколад до сирного крему, збиваємо і вводимо частинами вершковий крем. Збиваємо до однорідності.
- Викладаємо крем на корж у форму.
- Зверху посипаємо дрібними шматочками шоколаду білого або молочного та відправляємо в холодильник на ніч, щоб крем-суфле добре захолонув.
- Якщо хочете, можна ще подрібнити печиво та обсипати ним боки торта.
Десерт виходить дуже ніжним, у міру солодким, справжнє святкове диво.
Джерело:
mandarynka.com.ua