Торт-салат до святкового столу, покроковий рецепт

Це не салат, а скоріше тортик, закусочний. Але його рецепт просто повинен бути в скарбничці у кожної господині. Страва досить цікава і незвичайна. Закусочний тортик прекрасно виглядає на святковому столі, а смак його порадує не тільки вас, але і гостей.

Інгредієнти:

  • 200 грам солоних крекерів
  • 4 маринованих огірка
  • зелена цибуля
  • 5 курячих яєць
  • 1 банка сайри в олії
  • 150 грам сиру
  • сіль, перець за смаком
  • майонез

Приготування:

  1. Крекери викладаємо на тарілці у вигляді квадрата або прямокутника.
  2. Сир натираємо на тертці, нарізаємо дрібними шматочками мариновані огірки. Все кладемо в миску, додаємо майонез і перемішуємо.
  3. Готову начинку акуратно розподіляємо по печиву і накриваємо другим шаром крекерів.
  4. Сайру кладемо в миску і розминаємо виделкою. Додаємо до неї зелену цибулю і майонез, перемішуємо. Готову масу викладаємо зверху на другий шар крекерів. Розподіляємо і накриваємо печивом.
  5. Яйця відварюємо круто, відокремлюємо білки від жовтків. Білки натираємо на тертці, додаємо сіль, перець і майонез. Розподіляємо на шарі з крекерів і прикрашаємо. Робимо на торті смужки з жовтків і зеленої цибулі.
  6. Готовий торт кладемо в холодильник на кілька годин, а потім подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: