Торт «Сільський» – просто, швидко і смачно
від Denzhyttya
24 Вересня, 2021
Такий сметанний торт вам обов’язково сподобається, особливо з ніжним масляним кремом.
Інгредієнти:
- масло вершкове або якісний маргарин – 200 г
- сода по 1 ч.л
- сіль дрібка
- борошно – 3.5 склянки
- цукор – 1 стакан
- сметана – 3 ст.л
- жовтки – 2 шт
Для приготування крему необхідно:
- сметана – 1 стакан
- масло вершкове – 200 г
- цукор – 1 стакан.
Приготування:
- Розтоплюємо масло або маргарин, додаємо сіль і соду, перемішуємо, всипаємо цукор, перемішуємо до однорідності. Охолоджуємо.
- Просіваємо борошно в ємність, додаємо яйця, сметану і масляну суміш, вимішуємо тісто.
- Ділимо тісто на 4 частини, скачуємо в колобки, обмотуємо плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
- Форму застеляємо пергаментом, викладаємо частину тіста і розрівнюємо його руками в корж.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 5 – 7 хвилин.
- Таким чином випікаємо всі 4 коржа. Гарячим обрізаємо краї і обрізки перетворюємо в крихту.
- Для крему розтоплюємо вершкове масло. Змішуємо з сіллю і цукром. Охолоджуємо.
- Додаємо сметану і збиваємо міксером.
- Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, обмазуємо боки і верх торта, посипаємо крихтою.
- Відправляємо в холодильник на кілька годин.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки