Торт сметанник з фруктами і ягодами

Торт сметанник з фруктами і ягодами

Легкий і ніжний сметанний торт з насиченим фруктово-ягідним ароматом виглядає апетитно і яскраво. Приготування не займе багато часу, інгредієнти досить прості, а результат порадує свіжим фантастичним смаком. Такий тортик обов’язково стане одним з ваших улюблених десертів.

Проявіть фантазію: додайте ягоди і фрукти на свій смак. Використовуйте заморожену фруктову суміш до настання сезону, а влітку робіть сметанник з полуницею, смородиною, виноградом, абрикосами й іншими свіжими плодами.

Інгредієнти:

  • Сметана 500 г
  • Цукор 1 скл.
  • Желатин 3 ст. л.
  • Бісквіт 300 г
  • Полуниця 50 г
  • Апельсин 50 г
  • Банан 50 г
  • Вишня 50 г
  • Ківі 50 г
  • Смородина 50 г
  • Малина 50 г

Приготування:

  1. Желатин залийте холодною кип’яченою водою і залиште на 20-30 хвилин для набухання.
  2. За допомогою міксера збийте сметану з цукром.
  3. Поступово влийте підігрітий желатин.
  4. Візьміть глибоку форму або миску, застеліть харчовою плівкою.
  5. На дно викладіть частину фруктів і ягід, потім подрібнений бісквіт, повторіть.
  6. Додайте в миску желатиново-сметанний крем, відправте торт в холодильник на 2-3 години до застигання.
  7. Застивший торт переверніть і викладіть на тарілку.

Готово! Фруктово-ягідний сметанник можна прикрасити листочками м’яти і подати з соком або чаєм. Нехай на вашому столі літо буде цілий рік!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: