Торт «Снікерс» з ірисками і солоним арахісом
від Denzhyttya
13 Травня, 2021
Пропонуємо вашій увазі рецепт чудового десерту Торт «Снікерс» з ірисками і арахісом. Цей смачний, простий у приготуванні торт оцінять всі любителі батончиків «Снікерс», і не тільки. Готувати цей торт дуже швидко, так як навіть випікати нічого не потрібно. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Інгредієнти:
- Цукерки іриски – 500 гр. (Або вершки з ванільним смаком)
- Солоний арахіс – 80 гр. (Обсмажений)
- Арахісове масло – 150 гр.
- Вершкове масло – 200 гр.
- Печиво – 700 гр.
Для пудингу:
- Яєчні жовтки – 2 шт.
- Молоко – 1 літр
- Пшеничне борошно – 3 ст.л.
- крохмаль – 3 ст.л.
- Цукровий пісок – 130 гр.
Додатково:
- Темний шоколад – 100 гр.
- Рослинна олія – 2 ст.л.
Приготування:
- Приготуємо пудинг. В окрему ємність відправити 1 стакан молока, жовтки, пшеничне борошно, крохмаль і цукровий пісок. Добре перемішати.
- Довести до кипіння молоко, що залишилося. Після чого об’єднати з підготовленою сумішшю, перемішати і продовжувати варити до кипіння.
- Потім зняти з вогню і перелити в окрему ємність. Накрити харчовою плівкою в контакт і залишити в такому вигляді остигати.
- Після чого в окрему ємність відправити розм’якшене вершкове масло і за допомогою міксера, збити 3 хвилини.
- Потім додати остиглий пудинг, постійно продовжуючи процес збивання.
- Таким же чином додати половину ірисок і арахісового масла. Довести масу до однорідності.
- Прямокутну форму застелити пергаментним папером і викладати шарами: печиво, підготовлений крем, печиво, крем і так далі.
- Останнім повинен бути шар печива, його змастити масою з ірисок.
- Полити сумішшю з розтопленого шоколаду і вершкового масла і присипати дрібно нарізаним арахісом.
Прибрати в холодильник на 2 години. Смачний тортик «Снікерс» з ірисками і арахісом готовий.
Готуйте з задоволенням і приємного смаку.
Позначки