Торт з найніжнішим сирним кремом
від Denzhyttya
4 Липня, 2020
Інгредієнти:
для бісквіта:
- 5 яєць
- 1 ст. цукру
- 1 ст. борошна
- 1 ч.л. тертої цедри лимона
для крему:
- 20 г желатину
- 150 мл води
- 300 г сиру
- 5 ст. л. цукрової пудри
- 250 мл вершків
- консервовані ананаси
Приготування :
- Білки збити з цукром до твердих піків. По одному ввести жовтки, добре збити.
- Частинами додавати борошно і акуратно перемішувати.
- Вилити тісто в роз’ємну форму, застелену папером.
- Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів С.
- Дістати бісквіт з форми.
- Прибрати папір. Дати охолонути повністю. Потім розрізати на два коржі
Крем:
- Желатин замочити у воді.
- Сир змішати з вершками, цукровою пудрою і добре збити в блендері.
- Желатин нагріти до розчинення і змішати з сиром.
- Додати ананаси.
- Нижню половину коржа помістити в роз’ємну форму, з боків викласти папір.
- Коли сирна маса почне застигати, викласти її на корж.
- Накрити другим коржем і поставити в холодильник на 6 годин.
- Потім вийняти з форми, прибрати папір.
- Посипати цукровою пудрою. Прикрасити фруктами.
- Нарізати на порційні шматочки.
Позначки