Торт з сухарів! Дуже смачний торт без випічки

Торт з сухарів! Дуже смачний торт без випічки

Незвичайний рецепт торта з сухарів виходить дуже ніжним і смачним. Звичайний набір продуктів, які ви будете використовувати, перетворюються на щось чудове, сирно-горіхове, шоколадне диво.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • ванільні сухарі, 200 г;
  •  масло вершкове, 70 г;
  • горіхи волоські, 100 г;
  • шоколад, 70 г;
  •  курага та чорнослив, по 80 г.

Для приготування крему:

  • сметана, 250 г;
  •  сир, 2 пачки (по 180 г);
  •  цукор, 80 г;
  • вода, 3 ст.л;
  • желатин, 1 ч.л.

Для помадки:

  •  масло вершкове, 15 г;
  •  молоко, 2 ст.л;
  •  шоколад, 40 м

Приготування:

Сухарі подрібнюємо в блендері в дрібну крихту. Можна разом з курагою, чорносливом і горіхами. Заздалегідь підготуйте курагу і чорнослив – залийте їх хвилин на 10 окропом, щоб вони стали м’якшими.

Розтоплюємо масло і шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Цією помадкою заливаємо крихту і добре перемішуємо ложкою.

Сметану змішуємо з цукром і ваніліном. Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо  набрякати. Сметану з цукром збиваємо і додаємо сир, збиваємо міксером або блендером.

Желатин розігріваємо в мікрохвильовці або на водяній бані і змішуємо зі сметанною масою.

Формувати торт можна в роз”ємній формі, яку змащуємо рослинним маслом і робимо бортики з плівки.

Кладемо 6 ст.л крихти, утрамбовуємо, зверху кладемо 8 ст.л. крему. Повторюємо процес, поки не сформуємо весь торт. Останній шар – крихта.

Закриваємо торт плівкою і ставимо на 4 години в холодильник.

Інгредієнти для помадки змішуємо і розігріваємо в мікрохвильовці або на водяній бані, виливаємо на торт, залишаємо на 15 хвилин, щоб помадка застигла.

Знімаємо форму і видаляємо бортик. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: