Цей “Мармуровий торт” готую кожне свято: готується швидко і легко, рецепт захочеться кожній господині

Шоколадний торт, який готується на раз два три. Щоб приготувати торт в домашніх умовах, спечіть шоколадний бісквіт, а так само приготуйте крем для торта. Після чого збираємо торт до чаю. Готуйте цей домашній торт на день народження і на інші свята.

Інгредієнти:

Тісто:

  • борошно – 100 гр
  • яйця – 3 шт
  • цукор – 90 гр
  • какао порошок – 30 гр
  • розпушувач – 1 ч.л.

Крем:

  • вершки 33% – 220 мл
  • маскарпоне – 180 гр
  • цукрова пудра – 3 ст.л
  • желатин – 7 гр
  • вода – 40 мл

Глазур:

  • шоколад – 60 гр
  • вершки 33% – 40 мл
  • горішки

Приготування:

  1. Приготуємо тісто: в чашу вбиваємо яйця, всипаємо дрібку солі, цукор і збиваємо міксером до пишної світлої маси.
  2. Через сито просіваємо борошно, розпушувач, какао, перемішуємо лопаткою до однорідної маси.
  3. Форму діаметром 16-18 см, дно застеляємо пергаментним папером, виливаємо тісто. Відправляємо бісквіт в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо 30 хвилин.Цей "Мармуровий торт" готую кожне свято: готується швидко і легко, рецепт захочеться кожній господині
  4. Дістаємо бісквіт з духовки і даємо йому повністю охолонути.
  5. Приготуємо крем: для початку нам потрібно підготувати желатин.
  6. Желатин заливаємо водою, перемішуємо та залишаємо на 5-10 хвилин набухати.
  7. У чашу виливаємо холодні вершки, всипаємо цукрову пудру і добре збиваємо міксером до легких піків.
  8. У збиті вершки додаємо маскарпоне і ще раз збиваємо.Цей "Мармуровий торт" готую кожне свято: готується швидко і легко, рецепт захочеться кожній господині
  9. В останню чергу вливаємо розтоплений желатин, перемішуємо лопаткою.
  10. Охолоджений бісквіт розрізаємо на 2 частини, одну частину перекладаємо на тарілку, а другу частину відразу подрібнюємо в крем, перемішуємо.Цей "Мармуровий торт" готую кожне свято: готується швидко і легко, рецепт захочеться кожній господині
  11. Перший бісквіт який лежить на тарілці просочуємо молоком. Встановлюємо роз’ємне кільце і зверху викладаємо підготовлений крем з бісквітом.Цей "Мармуровий торт" готую кожне свято: готується швидко і легко, рецепт захочеться кожній господині
  12. Відправляємо торт в холодильник на 1-2 години.
  13. Перед подачею підготуємо глазур, в шоколад вливаємо гарячі вершки, перемішуємо і переливаємо в кондитерський мішок. Глазур’ю робимо підтікання на торті і прикрашаємо горіхами за бажанням.Цей "Мармуровий торт" готую кожне свято: готується швидко і легко, рецепт захочеться кожній господині

Нарізаємо торт і подаємо до чаю. Смачного!!!Цей "Мармуровий торт" готую кожне свято: готується швидко і легко, рецепт захочеться кожній господині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: