Цей пиріг з лаваша придумав геній. Готую його кожні вихідні

Пропоную вам рецепт одного з кращих пирогів з лаваша, плавленого сиру і домашнього сиру. Ви не повірите, але він виходить смачніше хачапурі! Але в ньому більше користі і менше калорій. А ще він дуже ніжний! Якщо ви не любите возитися з тістом, то цей рецепт вам ідеально підійде. Потрібно тільки витратити час на приготування начинки.

Інгредієнти:

  • Одна упаковка лаваша;
  • Два плавлених сирка;
  • Пів кіло сиру;
  • 150 мл молока;
  • Два яйця;
  • Пів ч. ложки чорного перцю;
  • Одна ч. ложка солі;
  • Одна ч. ложка меленого часнику;
  • Пучок зелені.

Для заливки беремо:

  • Одну ст. ложку сметани;
  • Одне яйце;
  • Одна ст. ложку соняшникової олії.

Приготування:

  1. Сирки натріть за допомогою терки з великими вічками, тільки перед цим заморозьте їх трохи в морозилці, щоб було легше терти.Цей пиріг з лаваша придумав геній. Готую його кожні вихідні
  2. Сир викладіть в глибоку посуду, додайте натерті сирки і зелень, яку попередньо дрібненько посічіть. Підійде і заморожена зелень. Перемішайте добре.
  3. Далі влийте молоко, додайте яйця, всипте сіль, перець і часник. Знову перемішайте.Цей пиріг з лаваша придумав геній. Готую його кожні вихідніЦей пиріг з лаваша придумав геній. Готую його кожні вихідні
  4. Форму вистелити пекарним папером і покладіть один аркуш лаваша. По лавашу розподіліть чверть приготовленої начинки. Якщо потрібно, то наріжте лаваш за розміром вашої форми.Цей пиріг з лаваша придумав геній. Готую його кожні вихідні
  5. Зверху начинки покладіть другий лаваш і знову розподілити частину начинки. Так зберіть весь пиріг. Якщо лаваш порветься, то нічого страшного в цьому немає.Цей пиріг з лаваша придумав геній. Готую його кожні вихідні
  6. Останнім укладіть лаваш і його потрібно буде змастити заливкою.
  7. Розбийте в миску яйце, покладіть сметану і додайте олію. Перемішайте за допомогою вилки.
  8. Розподіліть заливку рівномірним шаром по верху пирога.Цей пиріг з лаваша придумав геній. Готую його кожні вихідні
  9. Можете посипати пиріг кунжутом, а потім відправте в духовку, яку перед цим нагрійте до 180 °. Час випікання – півгодини.
  10. Ви тільки подивіться який апетитний пиріг виходить!Цей пиріг з лаваша придумав геній. Готую його кожні вихідні

Нехай він трохи охолоне, а після можете подавати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: