Цей пиріг номер 1 за кількістю відгуків: осінній гарбузовий пиріг

Рецепт гарбузового пирога, зберігайте швидше. Щоб приготувати гарбузовий пиріг, знадобиться гарбуз. Печеться осінній пиріг в духовці, при 160 градусів.

Інгредієнти:

Для кексу: ⠀

  • 3 шт. яйця
  • 150 гр. цукру
  • 100 гр. соняшникової олії
  • дрібка солі
  • 150 гр. борошна
  • 7 гр. розпушувача
  • 200 гр. свіжого гарбуза

Додатково:

  • 15 гр. какао
  • 20 гр. борошна

Для заливки: ⠀

  • 150 гр. домашнього сиру
  • 200 гр. пюре гарбуза
  • 3 шт. яйця (С0)
  • 100 гр. сметани не менше 23% (можна замінити вершками 33%)
  • 100 гр. цукру
  • 10 гр. кукурудзяного крохмалю

Приготування:

  1. Приготуємо тісто, в глибоку миску вбиваємо яйця, всипаємо цукор, дрібку солі, добре збити віночком.
  2. В отриману масу вливаємо олію, всипаємо натертий свіжий гарбуз, перемішуємо.
  3. Через сито просіваємо борошно, розпушувач, перемішуємо  до однорідного стану.
  4. Отримане тісто ділимо на дві рівні частини, в одну частину всипаємо борошно, в другу какао і добре перемішуємо.Цей пиріг номер 1 за кількістю відгуків: осінній гарбузовий пиріг
  5. Форму діаметром 20 см дно і боки застеляємо пергаментним папером, в центр викладаємо по черзі тісто по 2 столові ложки.Цей пиріг номер 1 за кількістю відгуків: осінній гарбузовий пиріг
  6. Відправляємо пиріг в розігріту духовку до 160 градусів і випікаємо 40 хвилин.
  7. Поки пиріг печеться приготуємо заливку, для початку нарізаємо гарбуз, загортаємо в фольгу і відправляємо в духовку, печемо до м’якості або можна зварити.Цей пиріг номер 1 за кількістю відгуків: осінній гарбузовий пиріг
  8. У глибоку миску вбиваємо яйця, всипаємо сир, додаємо варений гарбуз, цукор, кукурудзяний крохмаль, додаємо сметану і добре пробити блендером, до однорідної маси.
  9. Пиріг дістаємо з духовки і відразу заливаємо підготовленою заливкою.Цей пиріг номер 1 за кількістю відгуків: осінній гарбузовий пиріг
  10. Відправляємо назад в розігріту духовку до 160 градусів і випікаємо ще 30-35 хвилин (дивіться по своїй духовці, верх повинен злегка трястися як при чізкейку).Цей пиріг номер 1 за кількістю відгуків: осінній гарбузовий пиріг

Готовий осінній пиріг дістаємо з духовки, даємо охолонути, за бажанням можна прикрасити ягодами і подаємо до столу. Смачного!!!Цей пиріг номер 1 за кількістю відгуків: осінній гарбузовий пиріг

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: