Ці булочки перевершать будь-який десерт. Тануть у роті, без перебільшень

Ділюсь сьогодні незвичайним рецептом смачних булочок з начинкою. Я спробувала їх в перше в сонячній Грузії, там їх називають пончиками. Але наші пончики смажаться в олії, а ці випікаються в духовці, тому для мене вони булочки. Але не важливо як їх називають, вони такі смачні, що іноді мої гості просять замість торта спекти їх. Із цих інгредієнтів вийде 50 штук булочок.

Інгредієнти:

ДЛЯ ТІСТА

  • Молоко 2 склянки
  • Дріжджів 1 ст.л
  • Цукор 6 ст.л,
  • Дрібка солі.
  • Ванілін 1 упаковка
  • 100 гр вершкового масла
  • Яйця 2 шт
  • Борошно 1 кг

ДЛЯ НАЧИНКИ:

  • Цукру 1 склянка
  • Кукурудзяний крохмаль 4 ст.л
  • Ванілін 1 упаковка
  • Молоко 3 ст.ложки
  • Яйце 1 шт
  • Вершкове масло 50 гр

Приготування:

  1. У миску виливаємо 2 склянки теплого молока, висипаємо туди упаковку сухих дріжджів та залишаємо на 10 хвилин. Потім висипаємо туди 6 ложок цукру, 1 яйце, пачку ваніліну, дрібку солі, 100 г розтопленого масла і добре все перемішуємо.Ці булочки перевершать будь-який десерт. Тануть у роті, без перебільшень
  2. Потім додаємо 1 кг просіяного борошна та замішуємо м’яке тісто. Залишаємо відпочивати тісто на 1 годину, не забудьте накрити що б не завітрилося.Ці булочки перевершать будь-який десерт. Тануть у роті, без перебільшень
  3. Поки тісто відпочиває, ми зробимо крем. У каструлю висипаємо 1 склянку цукру, 1 яйце, 4 столові ложки кукурудзяного крохмалю, 3 склянки молока та 1 упаковку ваніліну. Добре віночком перемішуємо нашу суміш. Ставимо на повільний вогонь і помішуючи уварюємо до загустіння. В кінці додаємо 50 гр вершкового масла, все перемішуємо.Ці булочки перевершать будь-який десерт. Тануть у роті, без перебільшень
  4. Переливаємо крем у миску і даємо охолонути.Ці булочки перевершать будь-який десерт. Тануть у роті, без перебільшень
  5. Дивіться, як підійшло наше тісто.Ці булочки перевершать будь-який десерт. Тануть у роті, без перебільшень
  6. Розкачуємо тісто щоб товщина була 5 см, і стаканчиком вирізаємо кружечки.Ці булочки перевершать будь-який десерт. Тануть у роті, без перебільшень
  7. На деко кладемо пергаментний папір і викладаємо на нього булочки, і залишаємо відстоятись, щоб булочки піднялися, на 20 хвилин.Ці булочки перевершать будь-який десерт. Тануть у роті, без перебільшень
  8. Випікаємо при 180 25 хвилин.Ці булочки перевершать будь-який десерт. Тануть у роті, без перебільшень
  9. Потім кожну булочку обмазуємо розтопленим маслом.Ці булочки перевершать будь-який десерт. Тануть у роті, без перебільшень
  10. Потім обмочуємо в цукор із двох сторін.Ці булочки перевершать будь-який десерт. Тануть у роті, без перебільшень
  11. Крем викладаємо в мішечок у кутку робимо дірочку для носика, щоб видавлювати крем. Збоку в булочки робимо невеликий надріз та видавлюємо туди крем.Ці булочки перевершать будь-який десерт. Тануть у роті, без перебільшень
  12. Так само половину булочок я наповнила шоколадною пастою, можна згущеним молоком. Ось така смакота у нас вийшла.Ці булочки перевершать будь-який десерт. Тануть у роті, без перебільшень

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: