Тигровий рулет з куркою та грибами
від Denzhyttya
28 Грудня, 2021
Тигровий рулет за моїми розрахунками буде на висоті. Вже спробувала його на сімейному святі. Діти у захваті!
Інгредієнти:
- Твердий сир 200 г
- Яйце 5 штук.
- Пшеничне борошно 2 ст. л.
- Куряча грудка 450-500 г
- Цибуля 150 г
- Печериці 500 г
- Соняшникова олія за смаком
- Сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Лист норі 1-2 шт.
Приготування:
- Твердий сир натріти на великій тертці. Яйця вбийте в глибоку миску, пересипте сир. Додайте перець за смаком, перемішайте. Далі пересипте в миску борошно. Знову перемішайте.
- Вистеліть лист пергаментом. Змастіть його вершковим маслом. На пергамент викладіть та розподіліть по ньому яєчну масу. На неї викладіть листя норі, вирізані у вигляді тигрових смужок.
- Листочки норі повинні щільно прилягати в яєчно-сирному шарі. Інакше вони підгорятимуть. Готуйте корж у розігрітій до 150 градусів духовці приблизно на 20 хвилин. До готовності.
- Готовий корж остудіть до кімнатної температури, накрийте другим листом пергаменту і переверніть дном догори. Обережно зніміть пергамент .
- Перемажте корж без візерунка курячим філе, подрібненим у фарш та заправленим спеціями до смаку. Наступний шар – смажені гриби .
- Обережно загорніть корж із начинкою в рулет. Рулет загорніть у той же пергамент, відправте його в духовку ще на 30 хвилин. Запікайте при 200 градусах.
Ось тигровий рулет і готовий! Подаю його на стіл і у вигляді гарячої страви та як холодну закуску. Щоб гості оцінили символічний візерунок, нарізаю рулет перед ними. Як на мене, чудова ідея для свята.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya