У моїх заливних пирогах навіть рідка начинка не опускається на дно. Ділюся способом приготування

Сьогодні хочу поділитися з Вами способом приготування заливних пирогів, тільки так можна домогтися того, щоб пиріг не був вологим всередині, ідеально пропікся і начинка не опустилася на дно.

Розповім на прикладі солодкого пирога з повидлом.

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр
  • Розпушувач – 1 ч.л
  • Молоко – 100 мл
  • Цукор – 120 гр
  • Яйце – 2 шт
  • Соняшникова олія – 80 мл
  • Сіль – 1/4 ч.л
  • Варення – 300 гр

Приготування:

  1. Борошно змішаємо з розпушувачем. Яйця збиваємо з цукром і сіллю протягом 1 хвилини.У моїх заливних пирогах навіть рідка начинка не опускається на дно. Ділюся способом приготування
  2. Додаємо молоко, соняшникову олію, борошно з розпушувачем. Тісто готове.У моїх заливних пирогах навіть рідка начинка не опускається на дно. Ділюся способом приготування
  3. У форму змащену олією наливаємо половину тіста (розмір моєї форми 25 см на 17 см) розрівнюємо.У моїх заливних пирогах навіть рідка начинка не опускається на дно. Ділюся способом приготування
  4. Тепер і сам секрет. Ставимо в духовку на 10 хвилин.
  5. Так тісто схопиться і будь-яка начинка не опуститься на дно.У моїх заливних пирогах навіть рідка начинка не опускається на дно. Ділюся способом приготування
  6. Тепер виймаємо і кладемо начинку. У мене повидло.У моїх заливних пирогах навіть рідка начинка не опускається на дно. Ділюся способом приготування
  7. Розрівнюємо і заливаємо другою частиною тіста.У моїх заливних пирогах навіть рідка начинка не опускається на дно. Ділюся способом приготування
  8. Ставимо в духовку і готуємо до готовності.

У моїх заливних пирогах навіть рідка начинка не опускається на дно. Ділюся способом приготування

Пиріг готовий, смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: