Святковий рецепт з курячої грудки з начинкою. Така закуска в нашій родині користується особливою любов’ю

Курячий рулет з грибами – це одна з найбільш смачний страв, така закуска в нашій родині користується особливою любов’ю. Все готується просто і швидко, а начинку ви можете придумати і іншу, не обов’язково грибну.

Інгредієнти:

  • філе куряче, 800 г
  • печериці, 300 г
  • сир тертий, 200 г
  • бекон, 200 г
  • часник, 2 зубчики
  • цибуля, 1 шт
  • паприка, 3 ст.л
  • олія соняшникова, 4 ст.л
  • часник сухий, 1 ч.л
  • жовток, сіль

Приготування:

  1. Гриби ріжемо шматочками, цибулю подрібнюємо і обсмажуємо на соняшниковій олії до готовності. В самому кінці солимо і перчимо до смаку.
  2. Змішуємо паприку з часником і сіллю, соняшниковою олією і добре вимішуємо соус.
  3. Філе промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, відбиваємо в великі пласти.
  4. З двох сторін обмазуємо філе приготованим соусом і складаємо поруч в один пласт.
  5. Посипаємо пласт грибами з цибулею, сиром і звертаємо рулет.
  6. Порада: рулет звертати краще за допомогою плівки, потім її зніміть.
  7. Обмотуємо рулет смужками бекону.
  8. Рулет змащуємо соняшниковою олією, збитим жовтком і викладаємо у форму для запікання.
  9. Запікаємо при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин.
  10. Рулет ріжемо порційними шматочками, красиво викладаємо на тарілку і подаємо до столу з різними гарнірами.

Дуже смачно виходить, якщо зробити начинку з солоних огірочків і бекону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: