У ресторані цей салат досить дорогий. А вдома він обходиться разів в 15 дешевше

Як мало треба продуктів, щоб отримати досконалість смаку. Завжди заздрила досвідченим кулінарам, які вміють віртуозно поєднувати найрізноманітніші інгредієнти.

Інгредієнти:

  • 500 грамів (вага спеченого очищеною від шкірки) – буряк
  • 200 грамів – Мариновані огірки
  • 100 грамів – Сир
  • 50 грамів (вага нетто) – Цибуля ріпчаста
  • 20 грамів – Кинза свіжа
  • 5 грамів (вага нетто) – Часник

Соус – заправка

  • 150 грамів – Сметана
  • 1 столова ложка – Гірчиця
  • 3 грами – Цукровий пісок
  • ¼ чайної ложки – Чорний мелений перець
  • 1 столова ложка – Соєвий соус
  • 1 столова ложка – Оливкова олія
  • 3 столові ложки – Лимонний сік

Приготування:

  1. Буряк ретельно промити і обтерти.
  2. Загорнути у фольгу, покласти на сковорідку і відправити запікати на нижній рівень духовки, прогрітої до 180 ° С. У мене бульби були середнього розміру, і запікалися вони 1 година 10 хвилин. Для великих часу піде більше. Один нюанс, не потрібно їх перетримувати в духовці.У ресторані цей салат досить дорогий. А вдома він обходиться разів в 15 дешевше
  3. Дати йому повністю охолонути і очистити від шкірки.У ресторані цей салат досить дорогий. А вдома він обходиться разів в 15 дешевше
  4. Нарізати буряк на шматочки, приблизний розмір 0,5 х 0,5 см.У ресторані цей салат досить дорогий. А вдома він обходиться разів в 15 дешевше
  5. Будь-який середньо солоний сир нарізати на маленькі шматочки.У ресторані цей салат досить дорогий. А вдома він обходиться разів в 15 дешевше
  6. Дрібно  нарізати цибулю.У ресторані цей салат досить дорогий. А вдома він обходиться разів в 15 дешевше
  7. Мариновані огірки також порізати дрібно.У ресторані цей салат досить дорогий. А вдома він обходиться разів в 15 дешевше
  8. Свіжу кінзу дрібно порізати.
  9. Всі продукти скласти в салатник. Часник натерти на дрібній тертці.У ресторані цей салат досить дорогий. А вдома він обходиться разів в 15 дешевше
  10. А тепер рецепт соусу-заправки
  11. До сметани будь-якої жирності додати такі продукти – соєвий соус, оливкову олію, готову гірчицю, цукровий пісок, мелений чорний перець, лимонний сік і ретельно перемішати.У ресторані цей салат досить дорогий. А вдома він обходиться разів в 15 дешевше
  12. Цим соусом заправити салат. Можна додати  сіль.У ресторані цей салат досить дорогий. А вдома він обходиться разів в 15 дешевше
  13. Викласти його на тарілку і прикрасити тим, що є в наявності, я розклала в центрі шматочки маринованих огірочків і оливки.У ресторані цей салат досить дорогий. А вдома він обходиться разів в 15 дешевше

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: