У сезон кабачків часто готую їх за цим рецептом. Дуже просто, але як смачно
7 Липня, 2022
Дуже простий рецепт кабачків. Готуються за лічені хвилини, з’їдаються в мить. Мінімум продуктів. Дешево, швидко та дуже смачно.
Інгредієнти:
- кабачок – 1 шт. (~250-300гр.)
- борошно – 1 ст.л.
- паприка – 1 ч.л.
- соєвий соус – 1 ст.л.
- гірчиця – 0,5 ч.л.
- часник – 1-2 зубчики
- сіль – 0,5 ч.л.
- кріп – половина пучка (~20г)
- спеції за смаком (у мене приправа для шашлику, додайте спеції, які вам подобаються)
- олія соняшникова для смаження
Приготування:
- Спочатку приготуємо соус. Змішуємо соєвий соус, гірчицю, часник, сіль, приправу для шашлику (ви можете додавати спеції на ваш смак), кріп. Все перемішати. Соус готовий.
- Кабачок очистити від шкірки, нарізати невеликими брусочками. Додати паприку, борошно і добре перемішати.
- Обсмажуємо кабачки на сковороді (на сильному вогні) з невеликою кількістю олії до золотистого кольору, постійно помішуючи. Обсмажені кабачки викласти у миску.
- До гарячих кабачків додаємо приготований соус і перемішуємо. Кабачки готові.
Якщо ви ще не куштували цей рецепт кабачків – раджу приготувати! Незважаючи на простоту рецепту, кабачки виходять дуже смачними. Пишіть, будь ласка, в коментарях, чи пробували ви такі кабачки і як ви готуєте кабачки? Мені буде дуже цікаво. Всім смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua