У такому вигляді їдять кабачки навіть ті, хто їх не любить. Приготувала кабачки по-новому
від Denzhyttya
18 Серпня, 2022

Сьогодні хочу поділитися рецептом неймовірно соковитих та смачних рулетиків з кабачків по-новому.
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт. невеликий. (400-500г)
- сушений часник – 1 ч.л.
- солодка паприка – 1 ч.л.
- гострий червоний перець – 0.5 ч.л. (за смаком)
- сіль за смаком
- соняшникова олія – 3 ст.л.
- вершковий сир – 220г
- часник – 2 зубчики
- кріп – маленький пучок.
Приготування:
- Кабачки в цьому рецепті краще використовувати молоденькі, тоді навіть чистити шкірку не доведеться. Нарізаю їх на пластинки завтовшки приблизно 2-3 мм.

- В окремий посуд додаю солодку паприку, сушений часник, гострий перець та сіль. Вливаю соняшникову олію і перемішую.

- За допомогою пензлика наношу цю суміш на кабачки, з двох сторін.

- Смажу на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку. Викладаю на паперовий рушник, щоб увібрала зайву олію.

- Готую начинку. У посуд викладаю вершковий сир.

- Додаю дрібно нарізаний кріп та подрібнений часник. Добре мішаю.

- Наношу начинку на кожен шар кабачка та скручую рулетики.

Виходить неймовірно смачно, соковито! Дуже рекомендую спробувати!
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.
Джерело:
zhyttia.com.ua








