У такому вигляді їдять кабачки навіть ті, хто їх не любить. Приготувала кабачки по-новому

Сьогодні хочу поділитися рецептом неймовірно соковитих та смачних рулетиків з кабачків по-новому.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт. невеликий. (400-500г)
  • сушений часник – 1 ч.л.
  • солодка паприка – 1 ч.л.
  • гострий червоний перець – 0.5 ч.л. (за смаком)
  • сіль за смаком
  • соняшникова олія – 3 ст.л.
  • вершковий сир – 220г
  • часник – 2 зубчики
  • кріп – маленький пучок.

Приготування:

  1. Кабачки в цьому рецепті краще використовувати молоденькі, тоді навіть чистити шкірку не доведеться. Нарізаю їх на пластинки завтовшки приблизно 2-3 мм.У такому вигляді їдять кабачки навіть ті, хто їх не любить. Приготувала кабачки по-новому
  2. В окремий посуд додаю солодку паприку, сушений часник, гострий перець та сіль. Вливаю соняшникову олію і перемішую.У такому вигляді їдять кабачки навіть ті, хто їх не любить. Приготувала кабачки по-новому
  3. За допомогою пензлика наношу цю суміш на кабачки, з двох сторін.У такому вигляді їдять кабачки навіть ті, хто їх не любить. Приготувала кабачки по-новому
  4. Смажу на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку. Викладаю на паперовий рушник, щоб увібрала зайву олію.У такому вигляді їдять кабачки навіть ті, хто їх не любить. Приготувала кабачки по-новому
  5. Готую начинку. У посуд викладаю вершковий сир.У такому вигляді їдять кабачки навіть ті, хто їх не любить. Приготувала кабачки по-новому
  6. Додаю дрібно нарізаний кріп та подрібнений часник. Добре мішаю.У такому вигляді їдять кабачки навіть ті, хто їх не любить. Приготувала кабачки по-новому
  7. Наношу начинку на кожен шар кабачка та скручую рулетики.У такому вигляді їдять кабачки навіть ті, хто їх не любить. Приготувала кабачки по-новому

Виходить неймовірно смачно, соковито! Дуже рекомендую спробувати!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: