У цей салат ви закохаєтеся з першої ложки! Апетитний, соковитий, з яскравим насиченим смаком
від Denzhyttya
21 Грудня, 2021
Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом дуже цікавого салату, смак якого реально вражає з першої ложки.
Він аж тане в роті і хочеться якнайшвидше з’їсти ще ложечку.
Інгредієнти:
- Печериці 600 гр
- Морква 2 шт
- Цибуля 1 велика шт
- Болгарський перець 2 шт
- Кінза або петрушка 1 пучок
Приготування:
- Для початку нам знадобиться відварити печериці. Беріть дрібні, щоби не різати їх. Так вони вийдуть міцні. І в салаті виглядатимуть ідеально! Відварюйте гриби хвилин 5 після закипання води.
- Далі беремо цибулю і моркву. Нарізаємо цибулю півкільцями, а моркву довгими або середніми тонкими смужками. Смажимо овочі на сковороді до готовності.
- Потім беремо червоний болгарський перець і нарізаємо його довгими тонкими скибочками.
- Змішуємо готові інгредієнти у мисці.
- Тепер робимо заправку для нашого салату. Мабуть, буде зручніше, якщо я напишу всі необхідні спеції.
Для заправки:
- Часник 6 зубчиків
- Соєвий соус 2 ст.л
- Сіль 1 ч л
- Цукор 2 ч л
- Коріандр 1/4 ч л
- Чорний перець мелений 1/2 ч л
- Соняшникова олія 4 ст л
- Оцет яблучний 3 ст.л
- Кунжут 2 ст.л
Ретельно перемішуємо продукти та приправи, додавши олію та соус.
Довго чекати ви не зможете. Він дуже запашний!
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua