Укладаю все в пакет і запікаю: показую ще один простий рецепт вечері з м’ясом та овочами
22 Вересня, 2022
Просто укладаю все в пакет та запікаю! Показую ще один простий рецепт вечері для всієї родини без клопоту та проблем!
Коли не хочеться витрачати багато часу, але треба нагодувати сім’ю, рятують саме такі рецепти. Все максимально просто, швидко і виходить смачно та ситно. Для великої родини те, що потрібно!
Інгредієнти:
- Свиняча грудинка – 1 кг.
- Картопля – 900 г.
- Цибуля – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Кабачок – 1 шт.
- Гірчиця столова – 1 ч.л.
- Гірчиця зерниста – 2 ч.л.
- Яблучний оцет – 1 ст.л.
- Чорний мелений перець
- Сіль
- Орегано – 2 ч.л.
- Вершкове масло – 80 г.
Приготування:
- Грудинку нарізаємо на шматочки середнього розміру. М’ясо краще брати з жирком, так смачніше виходить. Підійде будь-яка частина свинини, але саме з жирною грудинкою цей рецепт мені подобається найбільше.
- До м’яса відправляємо цибулю півкільцями, додаємо столову гірчицю, зернисту гірчицю, яблучний оцет, мелений чорний перець і сіль. Перемішуємо та залишаємо промаринуватися на 15-20 хвилин.
- В окремій ємності змішуємо грубо нарізані картоплю, моркву та кабачок. Солимо, перчимо і додаємо орегано.
- Відправляємо промариноване м’ясо до овочів і все ретельно перемішуємо.
- Перекладаємо в пакет для запікання і з двох сторін обов’язково закладаємо по шматочку вершкового масла. Зав’язуємо та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину.
Перед подачею присипаємо зеленню та прикрашаємо свіжими овочами. Такій вечері, я впевнена, будуть раді абсолютно всі!
Апетитно, ситно і дуже смачно! Рецепт гарний не тільки для вечері, а й для святкового столу підійде чудово, адже поєднання м’яса з овочами, у всіх сенсах, безпрограшне!
Джерело:
zhyttia.com.ua